SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİNİN 2.AVRUPA PROJESİ DE KABUL EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2014 - 12:14, Güncelleme: 16.12.2014 - 12:14
 

SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİNİN 2.AVRUPA PROJESİ DE KABUL EDİLDİ

Seydişehir Anadolu Lisesi?nin Comeneus Projesinden sonra Erasmus + Okul personel Hareketliği projesi de kabul gördü.

Seydişehir Anadolu Lisesi’nin Comeneus Projesinden sonra Erasmus + Okul personel Hareketliği projesi de  kabul gördü. Okul Aile Birliği Başkanı Kerim Göncü’den alınan bilgilere göre “Geçen yıl tamamlanan ‘Comeneus’ projesinden sonra bu yıl da ‘Erasmus + Okul Personel Hareketliği’ projesi de  kabul edildi.Konya’da projesi kabul edilen 4 okuldan biri olmamız bizleri mutlu etti .Başta okul idaresi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. Okul Müdürü Uz.Öğr. Tahsin Küçük  ise “Okulumuz 2011-2014 Comenıus Projesinden sonra 2014 Erasmus + Okul Personelinin Öğrenme Hareketliiği( KA1)" Clouds Over Euopa" Projesi Türkiye genelinde 1650 okul içinde 93 okul arasına seçilmiş yine Konya´da 4 okuldan biri olmuştur.” Dedi. Müdür Küçük konuşmasını “Okulumuz proje kapsamında İtalya,Polonya,Hırvatistan,Bulgaristan,Letonya ve Romanya" ya iş başında eğitim projesini gerçekleştirecektir.Projenin hazırlanmasında emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Engin Cengiz´i tebrik ediyorum” diyerek tamamladı.
Seydişehir Anadolu Lisesi?nin Comeneus Projesinden sonra Erasmus + Okul personel Hareketliği projesi de kabul gördü.

Seydişehir Anadolu Lisesi’nin Comeneus Projesinden sonra Erasmus + Okul personel Hareketliği projesi de  kabul gördü.

Okul Aile Birliği Başkanı Kerim Göncü’den alınan bilgilere göre “Geçen yıl tamamlanan ‘Comeneus’ projesinden sonra bu yıl da ‘Erasmus + Okul Personel Hareketliği’ projesi de  kabul edildi.Konya’da projesi kabul edilen 4 okuldan biri olmamız bizleri mutlu etti .Başta okul idaresi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Uz.Öğr. Tahsin Küçük  ise “Okulumuz 2011-2014 Comenıus Projesinden sonra 2014 Erasmus + Okul Personelinin Öğrenme Hareketliiği( KA1)" Clouds Over Euopa" Projesi Türkiye genelinde 1650 okul içinde 93 okul arasına seçilmiş yine Konya´da 4 okuldan biri olmuştur.” Dedi.

Müdür Küçük konuşmasını “Okulumuz proje kapsamında İtalya,Polonya,Hırvatistan,Bulgaristan,Letonya ve Romanya" ya iş başında eğitim projesini gerçekleştirecektir.Projenin hazırlanmasında emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Engin Cengiz´i tebrik ediyorum” diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.