Seydişehir-Antalya Yolu Trafiğe Açıldı

Güncel 07.02.2023 - 21:36, Güncelleme: 07.02.2023 - 21:36
 

Seydişehir-Antalya Yolu Trafiğe Açıldı

Kar, yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle tır geçişlerine kapatılan Seydişehir-Antalya karayolunda trafik normale döndü.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir kara yolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde başlayan kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri harekete geçti. Ekipler trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Tipinin etkili olduğu bin 825 metre rakımlı Alacabel'de ise görüş mesafesi sıfıra kadar düştü. Karayolu önce tırların ardından ise tamamen trafiğe kapatılmıştı. Çalışmaların ardından karayolunda trafik normale döndü. Tır geçişlerine izin veriliyor.
Kar, yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle tır geçişlerine kapatılan Seydişehir-Antalya karayolunda trafik normale döndü.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir kara yolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde başlayan kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri harekete geçti.

Ekipler trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Tipinin etkili olduğu bin 825 metre rakımlı Alacabel'de ise görüş mesafesi sıfıra kadar düştü. Karayolu önce tırların ardından ise tamamen trafiğe kapatılmıştı. Çalışmaların ardından karayolunda trafik normale döndü.

Tır geçişlerine izin veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.