Seydişehir-Antalya Yolunda Tır ve Kamyon Çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.06.2023 - 22:27, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:27
 

Seydişehir-Antalya Yolunda Tır ve Kamyon Çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Seydişehir-Antalya Yolunda Tır ve Kamyon Çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Seydişehir Antalya yolunda, Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tır ile kamyon çarpıştı. Edinilen bilgiye göre 17.30 sıralarında Seydişehir-Akseki İstikameti Akçeşme mevkiinde Seydişehir istikametinden Akseki istikametine seyir halinde bulunan Şener D. kontrolündeki 71 AAR 186 plakalı tır, Akseki istikametinden Seydişehir istikametine seyir halinde olan Ahmet K. idaresindeki 42 BHG 21 plakalı kamyonla çarpıştı. Kaza sonra trafik bir buçuk saat aksayarak yolda uzun kuyruklar oluştu. Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Ahmet K.  Akseki Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Seydişehir-Antalya Yolunda Tır ve Kamyon Çarpıştı: 1 kişi yaralandı.

Seydişehir Antalya yolunda, Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tır ile kamyon çarpıştı.

Edinilen bilgiye göre 17.30 sıralarında Seydişehir- Akseki İstikameti Akçeşme mevkiinde Seydişehir istikametinden Akseki istikametine seyir halinde bulunan Şener D. kontrolündeki 71 AAR 186 plakalı tır, Akseki istikametinden Seydişehir istikametine seyir halinde olan Ahmet K. idaresindeki 42 BHG 21 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kaza sonra trafik bir buçuk saat aksayarak yolda uzun kuyruklar oluştu.

Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Ahmet K.   Akseki Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.