SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Kültürümüz (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2016 - 02:47, Güncelleme: 13.05.2016 - 02:47
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜREL DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Seydişehir Belediyesi bu hafta kültürel ve sportif faaliyetleriyle gündemde.

7 den 70 e Sporla yaşam “BİSİKLET ŞENLİĞİ” Programı; Seydişehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bisiklet Şenliği 7 den 70 herkesi spora davet ediyor. Seydişehir’in doğal güzelliklerinden Kuğulu Park’a düzenlenecek turda kura ile 10 talihliye bisiklet hediyesi olacak. Sağlık yaşam için spora teşvik amacıyla başlatılan şenlikte çocuklara, gençlere hatta büyüklere bile sporla yaşamı tavsiye eden Seydişehir Belediyesi’nin programı 14 Mayıs Cumartesi saat 09.00 da Belediye Binası önünden Start alacak. Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli’yi anma etkinleri programı; Seyyid Harun Veli’yi Anma, Kuran Ziyafeti&PanelProgramı misafir konuklar ile bu yıl 14 Mayıs Cumartesi Saat 20.30 da Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Konuklar:   ·         Prof Dr. Mustafa Şahin (Selçuk Üniversitesi Rektörü) ·         Yard. Doç. Dr Süleyman Koyuncu ·         Kuran Ziyafeti ·         Ali Tellal (Türkiye Kuran Okuma Birincisi) ·         Mehmet Erarabacı (Türkiye Ezan Okuma Birincisi) ·         Mustafa Öztürk (Türkiye Kuran Okuma Birincisi) ·         Muhammed Cemal Saklı Cennet Küpe Çukuruna tırmanış “DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” Programı; Yılkı atlarının mesken tuttuğu ova Seydişehir’e 9 Km mesafede elbette bir tırmanış doğayla baş başa kalma fırsatı sunuyor insana. Seydişehir Belediyesi’nin Kültürel etkinliklerinde bu yıl 2. Sini düzenlediği Küpe Çukuruna tırmanış programı 15 Mayıs Pazar saat 09.00 da Belediye Binası önünden start alacak. 18 yaşından büyüklerin katılabileceği programa başvuru için 14 Mayıs C.tesi saat 09.00 da Seydişehir Belediye Binası önünde kayıt yaptırabilecekler.
Seydişehir Belediyesi bu hafta kültürel ve sportif faaliyetleriyle gündemde.

7 den 70 e Sporla yaşam “BİSİKLET ŞENLİĞİ” Programı;

Seydişehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Bisiklet Şenliği 7 den 70 herkesi spora davet ediyor. Seydişehir’in doğal güzelliklerinden Kuğulu Park’a düzenlenecek turda kura ile 10 talihliye bisiklet hediyesi olacak. Sağlık yaşam için spora teşvik amacıyla başlatılan şenlikte çocuklara, gençlere hatta büyüklere bile sporla yaşamı tavsiye eden Seydişehir Belediyesi’nin programı 14 Mayıs Cumartesi saat 09.00 da Belediye Binası önünden Start alacak.

Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli’yi anma etkinleri programı;

Seyyid Harun Veli’yi Anma, Kuran Ziyafeti&PanelProgramı misafir konuklar ile bu yıl 14 Mayıs Cumartesi Saat 20.30 da Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Konuklar:

 

·         Prof Dr. Mustafa Şahin (Selçuk Üniversitesi Rektörü)

·         Yard. Doç. Dr Süleyman Koyuncu

·         Kuran Ziyafeti

·         Ali Tellal (Türkiye Kuran Okuma Birincisi)

·         Mehmet Erarabacı (Türkiye Ezan Okuma Birincisi)

·         Mustafa Öztürk (Türkiye Kuran Okuma Birincisi)

·         Muhammed Cemal

Saklı Cennet Küpe Çukuruna tırmanış “DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” Programı;

Yılkı atlarının mesken tuttuğu ova Seydişehir’e 9 Km mesafede elbette bir tırmanış doğayla baş başa kalma fırsatı sunuyor insana. Seydişehir Belediyesi’nin Kültürel etkinliklerinde bu yıl 2. Sini düzenlediği Küpe Çukuruna tırmanış programı 15 Mayıs Pazar saat 09.00 da Belediye Binası önünden start alacak. 18 yaşından büyüklerin katılabileceği programa başvuru için 14 Mayıs C.tesi saat 09.00 da Seydişehir Belediye Binası önünde kayıt yaptırabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.