SEYDİŞEHİR CEZAEVİNDEN FİRAR EDEN ŞAHIS ALANYA’DA YAKALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2019 - 10:18, Güncelleme: 03.11.2019 - 10:18
 

SEYDİŞEHİR CEZAEVİNDEN FİRAR EDEN ŞAHIS ALANYA’DA YAKALANDI

İlçemizin açık cezaevinden firar eden şahıs, Alanya’da emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre ilçemiz açık ceza evinde yatmakta iken firar eden, ayrıca firari iken yine bir başka uyuşturucu suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezası çıkan E. C. isimli şahsın 42 ZV 568 plaka sayılı otoyu kullandığı Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekiplerince tespit edildi. Araç ve şahısla ilgili araştırma yapıldığı sırada aracın Antalya istikametine çıkış yaptığı PTS kayıtlarından anlaşılması üzerine Antalya Emniyetiyle telefonla koordine kurulduğu ve firari şahsın Antalya Emniyeti görevlilerince Alanya ilçesinde yakalandığı bildirildi.
İlçemizin açık cezaevinden firar eden şahıs, Alanya’da emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre ilçemiz açık ceza evinde yatmakta iken firar eden, ayrıca firari iken yine bir başka uyuşturucu suçundan da 2 yıl 1 ay hapis cezası çıkan E. C. isimli şahsın 42 ZV 568 plaka sayılı otoyu kullandığı Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekiplerince tespit edildi.

Araç ve şahısla ilgili araştırma yapıldığı sırada aracın Antalya istikametine çıkış yaptığı PTS kayıtlarından anlaşılması üzerine Antalya Emniyetiyle telefonla koordine kurulduğu ve firari şahsın Antalya Emniyeti görevlilerince Alanya ilçesinde yakalandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.