SEYDİŞEHİR? DE KİCK BOKS-MUAY THAİ SALONU AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2014 - 03:50, Güncelleme: 26.05.2014 - 03:50
 

SEYDİŞEHİR? DE KİCK BOKS-MUAY THAİ SALONU AÇILDI

Her zaman spora ve sporcuya büyük destekolan Seydişehir Belediyesi Seydişehir?e bir spordalı daha kazandırdı.

Her zaman spora ve sporcuya büyük destekolan Seydişehir Belediyesi Seydişehir’e bir spordalı daha kazandırdı. Lojmanlar bölgesinde yer alan eski lokalde açılan Kick Boks-MuayThai ve kondisyon salonu Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından gezildi. Salonu inceleyen Tutal son sistem ve kaliteli her türlü malzemeyi alarak oluşturulan salonu,  halkımıza kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi. Çalışmalar hakkında Kick boks antrenörleri Serkan Yıldız ve Ercan Alkışoğlu’ndan bilgi alan Tutal’a Kick boks hocaları boks eldiveni hediye ederek antrenmanlara davet ettiler. Antrenör Serkan YıldızKick boksun kişiye kazandıracağı ruhsal faydaları şu şekilde sıraladı “Kişiye özgüven aşılayarak kişinin kendinden emin bir birey olmasını sağlar.Spor ahlakıyla yetişen kişi çevresine karşı daha duyarlı ve sorumluluk sahibi olur. Boş zamanlarını değerlendirerek iç sıkıntılardan kurtulur. Vücudundan attığı toksinler sayesinde mutluluk hissine kapılır.Antrenmanlar sayesinde disiplinli olmayı mücadele etmeyi, hızlı düşünmeyi öğrenir” dedi. Antrenör Ercan Alkışoğlu ise bu sporun fiziksel faydalarından bahsetti.Bu sporun hızlı ve sağlıklı kilo verdirerek zinde bir vücut oluşturacağını, vücuda elastikiyet kazandıracağını, kişinin sağlam bir omurgaya sahip olacağını, özellikle gençlerin sağlıklı bedensel gelişimine katkı sağlayacağını, kötü alışkanlıklardan kurtaracağını, bu kadar faydaları olan bir sporun Seydişehir’imize kazandırılmasının bir şans olduğunu söyleyerek, salona spor yapmak için gelenler ise bu sporun toplumda dövmek ya da dövülmek şeklinde yanlış bir algıyla tanındığını böyle zevkli ve faydalı bir antrenman beklemediklerini söyledi ve tüm Seydişehirlileri özellikle gençleri salona çalışmaya, spora davet ettiler.  Spor salonunda uzman antrenörler eşliğinde Pazar hariç her akşam(20:00-22:00)arası bay-bayan ve küçük yaş gruplarına eğitim verilirken kick boks ve muaythai ile ilgili her türlü bilgi için 0536-6364674 nolu telefondan Ercan Alkışoğlu’ na ulaşılabilir.
Her zaman spora ve sporcuya büyük destekolan Seydişehir Belediyesi Seydişehir?e bir spordalı daha kazandırdı.

Her zaman spora ve sporcuya büyük destekolan Seydişehir Belediyesi Seydişehir’e bir spordalı daha kazandırdı.

Lojmanlar bölgesinde yer alan eski lokalde açılan Kick Boks-MuayThai ve kondisyon salonu Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından gezildi. Salonu inceleyen Tutal son sistem ve kaliteli her türlü malzemeyi alarak oluşturulan salonu,  halkımıza kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Çalışmalar hakkında Kick boks antrenörleri Serkan Yıldız ve Ercan Alkışoğlu’ndan bilgi alan Tutal’a Kick boks hocaları boks eldiveni hediye ederek antrenmanlara davet ettiler.

Antrenör Serkan YıldızKick boksun kişiye kazandıracağı ruhsal faydaları şu şekilde sıraladı “Kişiye özgüven aşılayarak kişinin kendinden emin bir birey olmasını sağlar.Spor ahlakıyla yetişen kişi çevresine karşı daha duyarlı ve sorumluluk sahibi olur. Boş zamanlarını değerlendirerek iç sıkıntılardan kurtulur. Vücudundan attığı toksinler sayesinde mutluluk hissine kapılır.Antrenmanlar sayesinde disiplinli olmayı mücadele etmeyi, hızlı düşünmeyi öğrenir” dedi.

Antrenör Ercan Alkışoğlu ise bu sporun fiziksel faydalarından bahsetti.Bu sporun hızlı ve sağlıklı kilo verdirerek zinde bir vücut oluşturacağını, vücuda elastikiyet kazandıracağını, kişinin sağlam bir omurgaya sahip olacağını, özellikle gençlerin sağlıklı bedensel gelişimine katkı sağlayacağını, kötü alışkanlıklardan kurtaracağını, bu kadar faydaları olan bir sporun Seydişehir’imize kazandırılmasının bir şans olduğunu söyleyerek, salona spor yapmak için gelenler ise bu sporun toplumda dövmek ya da dövülmek şeklinde yanlış bir algıyla tanındığını böyle zevkli ve faydalı bir antrenman beklemediklerini söyledi ve tüm Seydişehirlileri özellikle gençleri salona çalışmaya, spora davet ettiler.

 Spor salonunda uzman antrenörler eşliğinde Pazar hariç her akşam(20:00-22:00)arası bay-bayan ve küçük yaş gruplarına eğitim verilirken kick boks ve muaythai ile ilgili her türlü bilgi için 0536-6364674 nolu telefondan Ercan Alkışoğlu’ na ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.