SEYDİŞEHİR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNCE SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2015 - 05:14, Güncelleme: 02.03.2015 - 05:14
 

SEYDİŞEHİR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNCE SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlüler için seminerler düzelendi.

   Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlüler için seminerler düzelendi. Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yürütülen  rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Hayır Diyebilme'' konulu seminer düzenlendi. Seminere Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan  ve denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler  Katıldı. Seminer Seydişehir Adliyesi Konferans salonunda 36 yükümlünün katılımıyla 20 Şubat Cuma günü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Rehber Öğretmen Ali Buğdaycı tarafından seminerde birey için hayır diyebilmenin önemini ve hayır diyebilmenin kişileri suçtan uzak tutabileceği anlatıldı. Seminer hükümlülerin, sorularıyla ve Rehber Öğretmen Ali Buğdaycı'ya teşekkürleriyle sonlandırıldı. Yine Seydişehir Denetim Serbestlik Müdürlüğünce, Denetimli Serbestlik Sistemini ve Koruma Kurullarını tanıtım amacıyla Seydişehir merkez mahalle ve bağlı mahalle muhtarlarına  seminer düzenledi. Seminer 36 muhtarın katılımı ile 26 Şubat Perşembe Günü Seydişehir Adliyesi Konferans Salonunda Öğretmen Özlem Kiraz ve Sosyolog Simge Bademci'nin anlatımıyla gerçekleşti.  Tebligat ve hükümlülerin imza yükümlülüğü aşamasında Muhtarlara düşen görevler anlatılarak  koruma kurulu hakkında bilgi verilip Muhtarların soruları cevaplandırılarak seminer tamamlandı.
Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlüler için seminerler düzelendi.

 

 Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlüler için seminerler düzelendi.

Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yürütülen  rehberlik ve iyileştirme çalışmaları kapsamında, koşullu salıverme ile denetimli serbestlik yasasından yararlanan yükümlülerin  iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla hazırlanan yıllık plan dahilindeki ''Hayır Diyebilme'' konulu seminer düzenlendi. Seminere Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Cumhuriyet Savcısı Salih Çetin, Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan  ve denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler  Katıldı.

Seminer Seydişehir Adliyesi Konferans salonunda 36 yükümlünün katılımıyla 20 Şubat Cuma günü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Rehber Öğretmen Ali Buğdaycı tarafından seminerde birey için hayır diyebilmenin önemini ve hayır diyebilmenin kişileri suçtan uzak tutabileceği anlatıldı.

Seminer hükümlülerin, sorularıyla ve Rehber Öğretmen Ali Buğdaycı'ya teşekkürleriyle sonlandırıldı.

Yine Seydişehir Denetim Serbestlik Müdürlüğünce, Denetimli Serbestlik Sistemini ve Koruma Kurullarını tanıtım amacıyla Seydişehir merkez mahalle ve bağlı mahalle muhtarlarına  seminer düzenledi. Seminer 36 muhtarın katılımı ile 26 Şubat Perşembe Günü Seydişehir Adliyesi Konferans Salonunda Öğretmen Özlem Kiraz ve Sosyolog Simge Bademci'nin anlatımıyla gerçekleşti.

 Tebligat ve hükümlülerin imza yükümlülüğü aşamasında Muhtarlara düşen görevler anlatılarak  koruma kurulu hakkında bilgi verilip Muhtarların soruları cevaplandırılarak seminer tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.