SEYDİŞEHİR (E.M.L) TEKNİKSPOR ?3? PUAN ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2013 - 01:09, Güncelleme: 01.04.2013 - 01:09
 

SEYDİŞEHİR (E.M.L) TEKNİKSPOR ?3? PUAN ALDI

U-16 Konya Amatör Ligi B gurubu 6. hafta maçında Seydişehir Teknik Spor Seydişehir Gücü Spor ile 60 Evler Stadında karşılaştı.

  U-16 Konya Amatör Ligi B gurubu 6. hafta maçında Seydişehir Teknik Spor Seydişehir Gücü Spor ile 60 Evler Stadında karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Seydişehir Teknik Spor  Maçı 4-3 kazanarak  B gurubunda 8 puanla 2. Sıraya yükseldi.  Seydişehir Teknik Spor geçen haftada Ultraaslan sporu Konyada 4-2 yenmişti. Seydişehir Teknik Spor oyuncuları  maçta çok iyi mücadele ettiklerini belirttiler. Teknik Spor Antrenörü Mevlüt Bican ;” Seydişehir Teknik Sporun yeni bir takım olmasına rağmen futbolcular iyi futbol oynadılar. Önümüzde  Demirspor ve Belediye maçlarımız var.Bu iki maçı kazandığımız taktirde şampiyonluğu garantileyeceğiz.” söyledi.    Kulüp başkanı Ömer Dinçsoy ise açıklamada şunları söyledi.    “Takımımız yeni bir kulüp olmasına rağmen başarıya inanan bir takım kurduk. Futbolcularımızın tamamı Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi. Her konuda  iyi imkanlara sahip olduk. Bundan 2-3  yıl öncesine baktığımızda okul takımımızın forması  bile yoktu. Ama bugün Amatör bir kulübümüz var ve Sentetik çim  halı sahaya kavuştuk. Fitnes salonumuz ,kapalı spor salonumuz ve açık spor alanlarımızla tam bir Spor Lisesi görünümünde bir okulumuz var. Bu imkanlarımızı gören Orta okul son sınıf öğrencileri bu imkanları biliyor  ve okulumuza ilgileri bir kat daha artıyor. Hem güzel ve imkanları geniş bir okulda okuyayım , hemde sporcu kimliğimi ön plana çıkarayım diyen tüm ortaokul son sınıf öğrencilerini okulumuza bekliyoruz. dedi.”  Kulüp Başkanı Ömer Dinçsoy daha sonra da” bu imkanları bize sunan Okul Müdürü Sedat Vural’a Mevlüt BİCAN ‘ a İdareci arkadaşlarımıza ve  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Kulübümüze sponsor olarak  destek veren Çarşı Etliekmek , Konya Seyran Orman Ürünleri , Tokat Şeneller Orman Ürünleri ,  Beybo Boya ,Sarraf Yavuz , Gıbır Temizlik  ve Akkayalar madeni Eşya firmalarına teşekkür etderim” diyerek konuşmasını tamamladı.
U-16 Konya Amatör Ligi B gurubu 6. hafta maçında Seydişehir Teknik Spor Seydişehir Gücü Spor ile 60 Evler Stadında karşılaştı.

 

U-16 Konya Amatör Ligi B gurubu 6. hafta maçında Seydişehir Teknik Spor Seydişehir Gücü Spor ile 60 Evler Stadında karşılaştı.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Seydişehir Teknik Spor  Maçı 4-3 kazanarak  B gurubunda 8 puanla 2. Sıraya yükseldi.

 Seydişehir Teknik Spor geçen haftada Ultraaslan sporu Konyada 4-2 yenmişti.

Seydişehir Teknik Spor oyuncuları  maçta çok iyi mücadele ettiklerini belirttiler. Teknik Spor Antrenörü Mevlüt Bican ;” Seydişehir Teknik Sporun yeni bir takım olmasına rağmen futbolcular iyi futbol oynadılar. Önümüzde  Demirspor ve Belediye maçlarımız var.Bu iki maçı kazandığımız taktirde şampiyonluğu garantileyeceğiz.” söyledi.

   Kulüp başkanı Ömer Dinçsoy ise açıklamada şunları söyledi.

   “Takımımız yeni bir kulüp olmasına rağmen başarıya inanan bir takım kurduk. Futbolcularımızın tamamı Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi. Her konuda  iyi imkanlara sahip olduk. Bundan 2-3  yıl öncesine baktığımızda okul takımımızın forması  bile yoktu. Ama bugün Amatör bir kulübümüz var ve Sentetik çim  halı sahaya kavuştuk. Fitnes salonumuz ,kapalı spor salonumuz ve açık spor alanlarımızla tam bir Spor Lisesi görünümünde bir okulumuz var. Bu imkanlarımızı gören Orta okul son sınıf öğrencileri bu imkanları biliyor  ve okulumuza ilgileri bir kat daha artıyor. Hem güzel ve imkanları geniş bir okulda okuyayım , hemde sporcu kimliğimi ön plana çıkarayım diyen tüm ortaokul son sınıf öğrencilerini okulumuza bekliyoruz. dedi.”

 Kulüp Başkanı Ömer Dinçsoy daha sonra da” bu imkanları bize sunan Okul Müdürü Sedat Vural’a Mevlüt BİCAN ‘ a İdareci arkadaşlarımıza ve  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Kulübümüze sponsor olarak  destek veren Çarşı Etliekmek , Konya Seyran Orman Ürünleri , Tokat Şeneller Orman Ürünleri ,  Beybo Boya ,Sarraf Yavuz , Gıbır Temizlik  ve Akkayalar madeni Eşya firmalarına teşekkür etderim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.