Seydişehir Gençlik Spor Kulübü Hızla Büyüyor (VİDEOLU)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.03.2022 - 16:03, Güncelleme: 08.03.2022 - 16:03
 

Seydişehir Gençlik Spor Kulübü Hızla Büyüyor (VİDEOLU)

2017 yılından kurulan Basketbol branşında faaliyet gösteren Seydişehir Gençlik Spor Kulübü hızlı bir şekilde ilerliyor.

Seksenden fazla bayan ve erkek sporcuyu bünyesinde barındıran Seydişehir Gençlik Spor Kulübü bu sezon yerel ligde altı farklı kategoride kırktan fazla oynadığı maçta amatör ruhla devam ettiği çalışmalarıyla göz dolduruyor. Antrenör Can Dalar, Cengizhan Özer idaresinde aralıksız antrenmanlarını sürdüren Seydişehir Gençlik Spor Kulübü Basketbol takımının en büyük destekçileri sporcu veliler. Antrenör Can Dalar gazetemize yaptığı açıklamada takımının 2017 yılında ilçemizdeki basketbol branşındaki boşluğu doldurmak için kurulduğunu o yıldan bu yana hızla ilerleyerek şuanda seksen sporcuya ulaştıklarını basketbol branşında spor yapmak isteyen gençlere kapılarının açık olduğunu belirterek:  “6-17 yaş arası kız ve erkek tüm çocuklarımızı kulübümüze davet ediyoruz. Kulübümüzün gelişmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen sporcu velilerimize bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Değerli yöneticilerimizin ise kulübümüze verdikleri desteklerin artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.  Sporcu Velisi adına açıklamalarda bulunan Gülsen Özel ise Seydişehir Spor Kulübünde çocuklarının spor yapmasından son derece memnun olduklarını söyleyerek: “Çocuğum kulüpte spor yapamaya başladığından beri özgüveni yerine geldi. Ayrıca derslerinde de başarısı arttı. Takım ruhu ve disiplin anlayışlarıyla da yaşamlarına ve vücut gelişimlerine katkısı oldu. Takım hocalarımıza ve kulübe destek veren herkese teşekkür ederiz. Kulübümüzün yaşaması için veliler olarakta bir dayanışma içindeyiz. Umarız kulübümüzün yaşamasında ilçe büyüklerimizde daha duyarlı olur.” şeklinde konuştu.
2017 yılından kurulan Basketbol branşında faaliyet gösteren Seydişehir Gençlik Spor Kulübü hızlı bir şekilde ilerliyor.

Seksenden fazla bayan ve erkek sporcuyu bünyesinde barındıran Seydişehir Gençlik Spor Kulübü bu sezon yerel ligde altı farklı kategoride kırktan fazla oynadığı maçta amatör ruhla devam ettiği çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Antrenör Can Dalar, Cengizhan Özer idaresinde aralıksız antrenmanlarını sürdüren Seydişehir Gençlik Spor Kulübü Basketbol takımının en büyük destekçileri sporcu veliler.

Antrenör Can Dalar gazetemize yaptığı açıklamada takımının 2017 yılında ilçemizdeki basketbol branşındaki boşluğu doldurmak için kurulduğunu o yıldan bu yana hızla ilerleyerek şuanda seksen sporcuya ulaştıklarını basketbol branşında spor yapmak isteyen gençlere kapılarının açık olduğunu belirterek:  “6-17 yaş arası kız ve erkek tüm çocuklarımızı kulübümüze davet ediyoruz. Kulübümüzün gelişmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen sporcu velilerimize bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Değerli yöneticilerimizin ise kulübümüze verdikleri desteklerin artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

 Sporcu Velisi adına açıklamalarda bulunan Gülsen Özel ise Seydişehir Spor Kulübünde çocuklarının spor yapmasından son derece memnun olduklarını söyleyerek: “Çocuğum kulüpte spor yapamaya başladığından beri özgüveni yerine geldi. Ayrıca derslerinde de başarısı arttı. Takım ruhu ve disiplin anlayışlarıyla da yaşamlarına ve vücut gelişimlerine katkısı oldu. Takım hocalarımıza ve kulübe destek veren herkese teşekkür ederiz. Kulübümüzün yaşaması için veliler olarakta bir dayanışma içindeyiz. Umarız kulübümüzün yaşamasında ilçe büyüklerimizde daha duyarlı olur.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.