Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursu Açıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2012 - 11:24, Güncelleme: 21.11.2012 - 11:24
 

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursu Açıyor

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi motorlu taşıt sürücü kurslarının ihtiyacını karşılamak üzere Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursları düzenliyor.

  Seydişehir Halk Eğitim Merkezi motorlu taşıt sürücü kurslarının ihtiyacını karşılamak üzere Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği kursları açacak Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Yıldız kurs hakkında : ’’Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği Kursuna,lisans ve ön lisans mezunları başvurabilecektir. Direksiyon Usta öğreticiliği Kursuna ise, en az üç yıllık ehliyet sahibi olan, lisans ve ön lisans mezunları ile lise mezunları katılabilecektir.Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler sürücü kurslarında Trafik ve Çevre Bilgisi dersleri ile direksiyon derslerinde kurs öğreticisi olarak görev yapabilecektir.Kursa katılmak isteyenler,Halk Eğitimi Merkezimize doğrudan başvurmaları gerekir’’ açıklamalarında bulundu.
Seydişehir Halk Eğitim Merkezi motorlu taşıt sürücü kurslarının ihtiyacını karşılamak üzere Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursları düzenliyor.

 

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi motorlu taşıt sürücü kurslarının ihtiyacını karşılamak üzere Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği kursları açacak

Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Yıldız kurs hakkında :

’’Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği Kursuna,lisans ve ön lisans mezunları başvurabilecektir. Direksiyon Usta öğreticiliği Kursuna ise, en az üç yıllık ehliyet sahibi olan, lisans ve ön lisans mezunları ile lise mezunları katılabilecektir.Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler sürücü kurslarında Trafik ve Çevre Bilgisi dersleri ile direksiyon derslerinde kurs öğreticisi olarak görev yapabilecektir.Kursa katılmak isteyenler,Halk Eğitimi Merkezimize doğrudan başvurmaları gerekir’’ açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.