SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN AYDINLAR FİRMASINA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2020 - 02:07, Güncelleme: 15.01.2020 - 02:07
 

SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN AYDINLAR FİRMASINA ZİYARET

Konya’da otomotiv yedek parça sektöründe imalat yapan Aydınlar Ticaret A.Ş.’ye Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölge İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile birlikte ziyarette bulundu.

Aydınlar Yedek Parça Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın’ı Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve MÜSİAD’ Seydişehir Şube Başkanı Av.Mustafa Akman ziyaret ederek bölgeye yatırım yapma konusunu ele aldılar. Konya Organize Sanayisinde Otomotiv yedek parça sektöründe imalat yapan Türkiye’nin en önemli ihracat firmalarından biri olan ve yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan AYD firmasına yapılan ziyarette bölgesel kalkınmanın önemine dikkat çekildi. AYD Firması yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın ile görüşen heyet Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin yer alacağı bölgeye yapılabilecek istihdama bağlı yatırımlar öncesi bir ön çalışma, inceleme ve değerlendirme yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.
Konya’da otomotiv yedek parça sektöründe imalat yapan Aydınlar Ticaret A.Ş.’ye Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölge İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile birlikte ziyarette bulundu.

Aydınlar Yedek Parça Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın’ı Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve MÜSİAD’ Seydişehir Şube Başkanı Av.Mustafa Akman ziyaret ederek bölgeye yatırım yapma konusunu ele aldılar.

Konya Organize Sanayisinde Otomotiv yedek parça sektöründe imalat yapan Türkiye’nin en önemli ihracat firmalarından biri olan ve yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan AYD firmasına yapılan ziyarette bölgesel kalkınmanın önemine dikkat çekildi.

AYD Firması yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın ile görüşen heyet Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin yer alacağı bölgeye yapılabilecek istihdama bağlı yatırımlar öncesi bir ön çalışma, inceleme ve değerlendirme yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.