Seydişehir IHH Kadın Kolları Filistin için program düzenledi.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.02.2024 - 22:21, Güncelleme: 12.02.2024 - 22:21
 

Seydişehir IHH Kadın Kolları Filistin için program düzenledi.

Seydişehir IHH Kadın Kolları Filistin için program düzenledi.

  Ekim ayından bu yana Gazze’de İsrail’in Filistinlilere karşı işlediği soykırım devam ederken, Seydişehirli hanımlar da Gazze’ye yardım için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu amaçla Belediye düğün salonunda, kahvaltı bir program ile bir araya gelen IHH Kadın Kolları ve Seydişehirli hanımlar, Gazzelilere karşı işlenen insanlık suçuna dikkat çekmek istedi.  Mescidi Aksa mirasına sahip çıkmanın her müslümanın görevi olduğunun altı çizilen programda, boykotun önemi ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı da konuşuldu. Gazze için yardımlarını esirgemeyen Seydişehir halkına teşekkür eden IHH Kadın Kolları temsilcileri, yardımların kesilmeden devam edeceğini de belirtti.
Seydişehir IHH Kadın Kolları Filistin için program düzenledi.

 

Ekim ayından bu yana Gazze’de İsrail’in Filistinlilere karşı işlediği soykırım devam ederken, Seydişehirli hanımlar da Gazze’ye yardım için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu amaçla Belediye düğün salonunda, kahvaltı bir program ile bir araya gelen IHH Kadın Kolları ve Seydişehirli hanımlar, Gazzelilere karşı işlenen insanlık suçuna dikkat çekmek istedi. 

Mescidi Aksa mirasına sahip çıkmanın her müslümanın görevi olduğunun altı çizilen programda, boykotun önemi ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı da konuşuldu. Gazze için yardımlarını esirgemeyen Seydişehir halkına teşekkür eden IHH Kadın Kolları temsilcileri, yardımların kesilmeden devam edeceğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.