sçim

Seydişehir İtfaiyesinin açılışı yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2021 - 12:05, Güncelleme: 27.03.2021 - 12:05
 

Seydişehir İtfaiyesinin açılışı yapıldı

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ilçemize gelerek bir dizi ziyarette bulundular.

Belediyeyi ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi alan heyet daha sonra çalışmalarda sonuna gelinen Seyit Harun Meydan projesi 1. etap çalışmaları hakkında incelemelerde bulundular. Burada Sorgun ,Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Seydişehir Belediye Başkanı Tutal ziyaret ve ilçeye yapılan yatırımlar konusunda basın mensublarına bilgi verdi. Ak Parti Konya Milletvekili Sorgun “Büyükşehir Belediye Başkanımız ,Genel Sekreterimiz ,Genel Müdürümüz ile  birrlikte yapılacak olan yatırımlara karar vermek ve yapılmakta olan  yatırımları yerinde incelemek için Seydişehir ,Yalıhüyük ,Ahırlı’ya ziyarette bulunacağız. Bu gün burada Seyid Harun Külliye etrafındaki çevre düzenlemesi çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Bölgeye her geldiğimizde yeni hizmetler görüyoruz .Buda bizi mutlu ediyor.Türkiye2023 hedefi 2053 vizyonuna 2071 ufkuna emin adımlarla ilerliyor.”dedi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “İlçe gezilerimize devam ediyoruz .Bu gün bu gezilerimize Seydişehir’de başladık Ahırlı ve yalıhüyükte devam ediyor olacağız.Adete ilçelerimizin çevresi değişiyor.Seydişehir’de yaptığımız en önemli çalışma Seyid Harun Veli türbesi etrafındaki düzenlemeler.Burda kamulaştırmanın büyük bir kısmı tamamlandı.Yapmakta olduğumuz kafeterya tamamlandı.İnşallah çevre düzenleme ile ilgili işlerin mevsimsel eksikleri giderilecek ve Seyid Harun Veliyi ziyarete gelenler ve Seydişehir’i ziyarete gelenler için yeni bir cazibe alanı oluşturulmş olacak.Kamulaştırmanın eksik kısımlarını inşallah en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.Bu yıl içerisinde yine Seydişehirimize içme suyu kanlizasyon yapımı Pazar yeri ve yol yapımı ile ilgili yatırımlarımıza devam ediyoruz.Belediye başkanımızla ilçe başkanımızla koordineli bir şekilde süreçleri yürütüyoruz.Seydişehir konyanın en önemli manevi merkezlerinden birisi .Bizde buralara gelenleri en iyi şekilde  misafir edilmesine çalışıyoruz.Seydişehir’imize hayırlı olsun inşallah.” 2019 konuştuklarımızı ve yarım kalanları bugün gerçekleştiriyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi Seyid Harun projesiydi bunun birinci etabını gerçekliştirdik.2. etabın kamulaştırmalarının büyük bir çoğunluğu devam ediyor. İnşallah 2. etabı da bitirdiğimiz zaman hem Seyid Harun Veli gibi önemli bir zaata hem de ilçemize yakışır bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız. Bundan dolayı ben gerek hükümet kanalı ile bakanlıklarımıza gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza teşekkür ederim dedi. Heyet Seyit Harun çevre düzenlemesinden sonra esnaf ziyareti yaptı ve Seydişehir  İtfaiye’sinin açılışı yaparak oradan Yalıhüyük’e geçti.  
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ilçemize gelerek bir dizi ziyarette bulundular.

Belediyeyi ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi alan heyet daha sonra çalışmalarda sonuna gelinen Seyit Harun Meydan projesi 1. etap çalışmaları hakkında incelemelerde bulundular.

Burada Sorgun ,Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Seydişehir Belediye Başkanı Tutal ziyaret ve ilçeye yapılan yatırımlar konusunda basın mensublarına bilgi verdi.

Ak Parti Konya Milletvekili Sorgun “Büyükşehir Belediye Başkanımız ,Genel Sekreterimiz ,Genel Müdürümüz ile  birrlikte yapılacak olan yatırımlara karar vermek ve yapılmakta olan  yatırımları yerinde incelemek için Seydişehir ,Yalıhüyük ,Ahırlı’ya ziyarette bulunacağız. Bu gün burada Seyid Harun Külliye etrafındaki çevre düzenlemesi çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Bölgeye her geldiğimizde yeni hizmetler görüyoruz .Buda bizi mutlu ediyor.Türkiye2023 hedefi 2053 vizyonuna 2071 ufkuna emin adımlarla ilerliyor.”dedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “İlçe gezilerimize devam ediyoruz .Bu gün bu gezilerimize Seydişehir’de başladık Ahırlı ve yalıhüyükte devam ediyor olacağız.Adete ilçelerimizin çevresi değişiyor.Seydişehir’de yaptığımız en önemli çalışma Seyid Harun Veli türbesi etrafındaki düzenlemeler.Burda kamulaştırmanın büyük bir kısmı tamamlandı.Yapmakta olduğumuz kafeterya tamamlandı.İnşallah çevre düzenleme ile ilgili işlerin mevsimsel eksikleri giderilecek ve Seyid Harun Veliyi ziyarete gelenler ve Seydişehir’i ziyarete gelenler için yeni bir cazibe alanı oluşturulmş olacak.Kamulaştırmanın eksik kısımlarını inşallah en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.Bu yıl içerisinde yine Seydişehirimize içme suyu kanlizasyon yapımı Pazar yeri ve yol yapımı ile ilgili yatırımlarımıza devam ediyoruz.Belediye başkanımızla ilçe başkanımızla koordineli bir şekilde süreçleri yürütüyoruz.Seydişehir konyanın en önemli manevi merkezlerinden birisi .Bizde buralara gelenleri en iyi şekilde  misafir edilmesine çalışıyoruz.Seydişehir’imize hayırlı olsun inşallah.”

2019 konuştuklarımızı ve yarım kalanları bugün gerçekleştiriyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi Seyid Harun projesiydi bunun birinci etabını gerçekliştirdik.2. etabın kamulaştırmalarının büyük bir çoğunluğu devam ediyor. İnşallah 2. etabı da bitirdiğimiz zaman hem Seyid Harun Veli gibi önemli bir zaata hem de ilçemize yakışır bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız. Bundan dolayı ben gerek hükümet kanalı ile bakanlıklarımıza gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza teşekkür ederim dedi.

Heyet Seyit Harun çevre düzenlemesinden sonra esnaf ziyareti yaptı ve Seydişehir  İtfaiye’sinin açılışı yaparak oradan Yalıhüyük’e geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.