SEYDİŞEHİR KIZILAY İLK YARDIM EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.06.2023 - 09:36, Güncelleme: 08.06.2023 - 23:11
 

SEYDİŞEHİR KIZILAY İLK YARDIM EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Kızılay Seydişehir Şube Başkanlığı, öncelikle kurucu üyelerinden istekli olanlarla, halktan bu eğitimi almak isteyen vatandaşlara, Halk Eğitim Müdürlüğü ile İLK YARDIM kursu başlattı.

Konuyla ilgili Şube Başkanı Abdullah EROĞLU yaptığı açıklamada, ilk etapta 15 kişilik bir grubun 1-6 Haziran 2023 tarihleri arasında eğitim aldığını, bu eğitimlerin artarak devam edeceğini, daha sonraları taşra mahallelerimizde de, kursiyerler merkeze getirilmeden, eğitimcilerin yerleşim yerlerine götürülmek suretiyle, hem daha çok insanımızın eğitilmesi, hem de zaman kaybıyla beraber yol masraf ve maliyeti olmaksızın eğitim almalarının sağlanacağını söyledi. Bunun bir başlangıç olmakla birlikte, halkımızın ilk yardım, afet vb. konularda daha bilgili ve bilinçli olmalarının sağlanacağını ifade etti. Bu konularda kendilerine yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Halk Eğitim Müdürümüz ile kursun Sağlık Meslek Lisesinde verilmesine müsaade ederek, hem daha fazla materyal ve dokümantasyon ile kursun verilmesine yardımcı olan Sağlık Meslek Lisesi Müdürüne teşekkür etti.
Kızılay Seydişehir Şube Başkanlığı, öncelikle kurucu üyelerinden istekli olanlarla, halktan bu eğitimi almak isteyen vatandaşlara, Halk Eğitim Müdürlüğü ile İLK YARDIM kursu başlattı.

Konuyla ilgili Şube Başkanı Abdullah EROĞLU yaptığı açıklamada, ilk etapta 15 kişilik bir grubun 1-6 Haziran 2023 tarihleri arasında eğitim aldığını, bu eğitimlerin artarak devam edeceğini, daha sonraları taşra mahallelerimizde de, kursiyerler merkeze getirilmeden, eğitimcilerin yerleşim yerlerine götürülmek suretiyle, hem daha çok insanımızın eğitilmesi, hem de zaman kaybıyla beraber yol masraf ve maliyeti olmaksızın eğitim almalarının sağlanacağını söyledi.

Bunun bir başlangıç olmakla birlikte, halkımızın ilk yardım, afet vb. konularda daha bilgili ve bilinçli olmalarının sağlanacağını ifade etti.

Bu konularda kendilerine yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Halk Eğitim Müdürümüz ile kursun Sağlık Meslek Lisesinde verilmesine müsaade ederek, hem daha fazla materyal ve dokümantasyon ile kursun verilmesine yardımcı olan Sağlık Meslek Lisesi Müdürüne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.