SEYDİŞEHİR-KONYA YOLUNUN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 06:22, Güncelleme: 04.11.2015 - 06:22
 

SEYDİŞEHİR-KONYA YOLUNUN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Karşıdan karşıya geçit olmadığı için birçok kazaya sebep olan Gevrekli Mahallesi girişinde ki kavşağa alt geçit yapılıyor.

Gevrekli Mahallesi vatandaşlarının sabırsızlıkla beklediği alt geçit’in tamamlanmasından sonra sıra Seydişehir-Antalya kara yolu, Bozkır yolu kavşağı ve yeni oto sanayi kavşağına da gelmesi bekleniyor. Taşağıl ve İncesu mahallelerinin kara yolu üst geçitlerinin yapılması bu noktalarda ki kazaları azaltırken yapılması düşünülen Gevrekli, yeni oto sanayi ve Bozkır yolu kavşaklarının yapımına başlanmaması tepkisine neden oluyordu.
Karşıdan karşıya geçit olmadığı için birçok kazaya sebep olan Gevrekli Mahallesi girişinde ki kavşağa alt geçit yapılıyor.

Gevrekli Mahallesi vatandaşlarının sabırsızlıkla beklediği alt geçit’in tamamlanmasından sonra sıra Seydişehir-Antalya kara yolu, Bozkır yolu kavşağı ve yeni oto sanayi kavşağına da gelmesi bekleniyor.

Taşağıl ve İncesu mahallelerinin kara yolu üst geçitlerinin yapılması bu noktalarda ki kazaları azaltırken yapılması düşünülen Gevrekli, yeni oto sanayi ve Bozkır yolu kavşaklarının yapımına başlanmaması tepkisine neden oluyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.