SEYDİŞEHİR ?MEİLLAND GÜLLERİ? İLE DONATILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2014 - 03:48, Güncelleme: 20.01.2014 - 03:48
 

SEYDİŞEHİR ?MEİLLAND GÜLLERİ? İLE DONATILIYOR

Seydişehir Belediyesi kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik atılımlarının yanı sıra yeşil alanları, park ve bahçeleriyle ilçeyi örnek bir kent haline getirmeyi sürdürüyor.

Seydişehir Belediyesi   kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri  ve sosyal belediyecilik  atılımlarının  yanı sıra  yeşil alanları, park ve bahçeleriyle   ilçeyi  örnek bir kent  haline  getirmeyi sürdürüyor. Belediye  ilçe genelinde refüjler ve kavşaklarda  meilland gülü ekimi çalışmalarına devam ediyor.   Belediye Fen İşleri Ekipleri Atatürk Caddesi, Milli Egemenlik, Seyyid Harun Bulvarı gibi ana arterlerle  kavşakların yanı sıra ilçenin çeşitli kesimlerine meilland gülü ekimi yapıyor. Seydişehir'in yeşil bir dokuya kazandırılmasının her zaman öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada :"Seydişehir'imize yeşil alanlar kazandırmak için İlçemizin  merkezindeki farklı mahallelerinde bugüne kadar inşa ettiğimiz  25 yeni park ve 110 bin metrekarelik yeşil alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yeni parklarımızın tamamını  ve revize ettiğimiz mevcut parkların  bir kısmını çocuk oyun grupları, fitness aletleri  ve kent mobilyaları ile donattık. İlçemize,fazla bakım istemeyen, kolay yayılan, bol çiçek açan, yılın 8 ayı çiçekli kalabilen, kuraklığa, -35 0C ile +50 0C sıcaklığa dayanıklı, verimsiz topraklarda zorlanmadan gelişebilen özellikleri ile şehir peyzajında kullanılabilecek en elverişli bitkilerden biri olan Meilland Güllerinin ekimini ekiplerimiz sürdürüyor. Yeşil ve yaşanabilir bir Seydişehir için gerçekleştirdiğimiz  peyzaj uygulamalarıyla şehrimizi büyük kentlerdeki gibi estetik ve  modern bir yapıya kazandırmak için çalışıyoruz" dedi.
Seydişehir Belediyesi kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik atılımlarının yanı sıra yeşil alanları, park ve bahçeleriyle ilçeyi örnek bir kent haline getirmeyi sürdürüyor.

Seydişehir Belediyesi   kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri  ve sosyal belediyecilik  atılımlarının  yanı sıra  yeşil alanları, park ve bahçeleriyle   ilçeyi  örnek bir kent  haline  getirmeyi sürdürüyor.

Belediye  ilçe genelinde refüjler ve kavşaklarda  meilland gülü ekimi çalışmalarına devam ediyor.  

Belediye Fen İşleri Ekipleri Atatürk Caddesi, Milli Egemenlik, Seyyid Harun Bulvarı gibi ana arterlerle  kavşakların yanı sıra ilçenin çeşitli kesimlerine meilland gülü ekimi yapıyor.

Seydişehir'in yeşil bir dokuya kazandırılmasının her zaman öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada

:"Seydişehir'imize yeşil alanlar kazandırmak için İlçemizin  merkezindeki farklı mahallelerinde bugüne kadar inşa ettiğimiz  25 yeni park ve 110 bin metrekarelik yeşil alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yeni parklarımızın tamamını  ve revize ettiğimiz mevcut parkların  bir kısmını çocuk oyun grupları, fitness aletleri  ve kent mobilyaları ile donattık. İlçemize,fazla bakım istemeyen, kolay yayılan, bol çiçek açan, yılın 8 ayı çiçekli kalabilen, kuraklığa, -35 0C ile +50 0C sıcaklığa dayanıklı, verimsiz topraklarda zorlanmadan gelişebilen özellikleri ile şehir peyzajında kullanılabilecek en elverişli bitkilerden biri olan Meilland Güllerinin ekimini ekiplerimiz sürdürüyor. Yeşil ve yaşanabilir bir Seydişehir için gerçekleştirdiğimiz  peyzaj uygulamalarıyla şehrimizi büyük kentlerdeki gibi estetik ve  modern bir yapıya kazandırmak için çalışıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.