SEYDİŞEHİR MUSİKİ CEMİYETİ 27 YAŞINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2013 - 02:19, Güncelleme: 03.04.2013 - 02:19
 

SEYDİŞEHİR MUSİKİ CEMİYETİ 27 YAŞINDA

Seydişehir Musiki Cemiyeti eski başkan Mustafa Aksakbağı?nın vefatından sonraki ilk konserini 05.04.2013 Cuma günü veriyor.

Seydişehir Musiki Cemiyeti eski başkan Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonraki ilk konserini 05.04.2013 Cuma günü veriyor. Seydişehir’in en istikrarlı dernekleri arasında bulunan Musiki Cemiyeti üyeleri bu elim olayın acılarına rağmen düzenleyecekleri bu konserle istikrar geleneğini bozmak niyetinde değil. Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonra Cemiyet Başkanı seçilen Aysel Can “Cemiyetimiz üslendiği misyonu devam ettirmek zorundadır. Acımıza rağmen yönetim kurulu ve dernek üyelerimizle birlikte bu konseri düzenleme kararı aldık. Uzunca bir süredir çalışıyoruz. Musiki severleri konserimize teşriflerini bekliyoruz.” dedi. Seydişehir Musiki Cemiyeti kuruluşunu 27. Yılına özel vereceği konser  05.04. 2013 Cuma  Günü Saat 20:30 da Belediye Düğün Salonunda başlayacak. 
Seydişehir Musiki Cemiyeti eski başkan Mustafa Aksakbağı?nın vefatından sonraki ilk konserini 05.04.2013 Cuma günü veriyor.

Seydişehir Musiki Cemiyeti eski başkan Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonraki ilk konserini 05.04.2013 Cuma günü veriyor.

Seydişehir’in en istikrarlı dernekleri arasında bulunan Musiki Cemiyeti üyeleri bu elim olayın acılarına rağmen düzenleyecekleri bu konserle istikrar geleneğini bozmak niyetinde değil.

Mustafa Aksakbağı’nın vefatından sonra Cemiyet Başkanı seçilen Aysel Can “Cemiyetimiz üslendiği misyonu devam ettirmek zorundadır. Acımıza rağmen yönetim kurulu ve dernek üyelerimizle birlikte bu konseri düzenleme kararı aldık. Uzunca bir süredir çalışıyoruz. Musiki severleri konserimize teşriflerini bekliyoruz.” dedi.

Seydişehir Musiki Cemiyeti kuruluşunu 27. Yılına özel vereceği konser  05.04. 2013 Cuma  Günü Saat 20:30 da Belediye Düğün Salonunda başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.