SEYDİŞEHİR MUSİKİ DERNEĞİNDEN BAHAR KONSERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2015 - 01:38, Güncelleme: 27.05.2015 - 01:38
 

SEYDİŞEHİR MUSİKİ DERNEĞİNDEN BAHAR KONSERİ

Seydişehir Musiki Derneği Perşembe günü vereceği Türk Halk Müziği konseri ile Seydişehirlilerin karşısına bu yıl ikinci kez çıkıyor.

‘Bahar Konseri’ ismiyle 28 Mayıs Perşembe günü verilecek türkü gecesi saat 20.30 da Belediye düğün salonunda gerçekleşecek. Her yıl istikrarlı bir şekilde Seydişehir’de iki konser icra eden Seydişehir Musiki Derneği Başkanı Aysel Can; “Şubat ayında yaptığımız konserimizin hemen ardından başladığımız çalışmalarımızı yarın yani 28 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da icra edeceğiz. Türkü severler için çok güzel türküler seçtik. Belediye düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz Türk Halk Müziği Bahar Konserimize türkü severlerimizi bekliyoruz.” dedi.
Seydişehir Musiki Derneği Perşembe günü vereceği Türk Halk Müziği konseri ile Seydişehirlilerin karşısına bu yıl ikinci kez çıkıyor.

‘Bahar Konseri’ ismiyle 28 Mayıs Perşembe günü verilecek türkü gecesi saat 20.30 da Belediye düğün salonunda gerçekleşecek.

Her yıl istikrarlı bir şekilde Seydişehir’de iki konser icra eden Seydişehir Musiki Derneği Başkanı Aysel Can; “Şubat ayında yaptığımız konserimizin hemen ardından başladığımız çalışmalarımızı yarın yani 28 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da icra edeceğiz. Türkü severler için çok güzel türküler seçtik. Belediye düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz Türk Halk Müziği Bahar Konserimize türkü severlerimizi bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.