Seydişehir Narkotik grup amirliğinden uyuşturucuya geçit yok

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 01:56, Güncelleme: 04.12.2020 - 01:56
 

Seydişehir Narkotik grup amirliğinden uyuşturucuya geçit yok

Seydişehir de 10 adet Sentetik Uyuşturucu (Bonzai) maddesi ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bir ihbari değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin ortaklaşa bir operasyon düzenledi. Antalya ilinde Konya iline uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri takibe aldıkları 42 EMDE 96 plakalı aracı Antalya çevreyolu üzerinde durdurdu. Araçta yapılan 10 adet Sentetik Uyuşturucu (Bonzai) maddesi ile 3 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Araçta bulunan şahıslar B.A İLE M.D. göz altına alınarak adliye’ye sevk edildi. Adliye sevk edilen şahıslar B.A ile M.D. tutuklanarak Seydişehir  T Tipi Cezaevine gönderildi.      
Seydişehir de 10 adet Sentetik Uyuşturucu (Bonzai) maddesi ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Bir ihbari değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekiplerinin ortaklaşa bir operasyon düzenledi.

Antalya ilinde Konya iline uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri takibe aldıkları 42 EMDE 96 plakalı aracı Antalya çevreyolu üzerinde durdurdu.

Araçta yapılan 10 adet Sentetik Uyuşturucu (Bonzai) maddesi ile 3 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Araçta bulunan şahıslar B.A İLE M.D. göz altına alınarak adliye’ye sevk edildi.

Adliye sevk edilen şahıslar B.A ile M.D. tutuklanarak Seydişehir  T Tipi Cezaevine gönderildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.