SEYDİŞEHİR SEVDALISI ŞAİR PASLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.10.2022 - 14:41, Güncelleme: 12.10.2022 - 14:41
 

SEYDİŞEHİR SEVDALISI ŞAİR PASLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI (Videolu)

Duayen sanatçımız Seydişehir sevdalısı gazeteci, şair, yazar Bahaddin Paslı sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Bugün sabaha karşı vefat eden Bahaddin Amcamız Alaylar Camiinde kılınan cenaze namazı sonra Akyol mezarlığında defnedildi. İlçe Müftüsü Adem Bebek'in kıldırdığı cenaze törenine; Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü ve çok sayıda seveni katıldı. 16 kitap çıkaran şair, yazar Bahaddin Paslı, kitaplarında Seydişehir sevgisini belirtirken, ilçemizin tanıtımında da büyük katkı sağlamıştı. 81 yaşında vefat eden Bahaddin Amcamız; 10 yıl Seydişehir Küpe Gazetesini çıkarmış, şairliğin yanında tiyatro eserleri ve gazeteciliğiyle de yaşamında ses getirmiş, ölümünün son anına kadar da kitap yazmaya devam etmişti.  
Duayen sanatçımız Seydişehir sevdalısı gazeteci, şair, yazar Bahaddin Paslı sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Bugün sabaha karşı vefat eden Bahaddin Amcamız Alaylar Camiinde kılınan cenaze namazı sonra Akyol mezarlığında defnedildi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek'in kıldırdığı cenaze törenine; Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü ve çok sayıda seveni katıldı.

16 kitap çıkaran şair, yazar Bahaddin Paslı, kitaplarında Seydişehir sevgisini belirtirken, ilçemizin tanıtımında da büyük katkı sağlamıştı.

81 yaşında vefat eden Bahaddin Amcamız; 10 yıl Seydişehir Küpe Gazetesini çıkarmış, şairliğin yanında tiyatro eserleri ve gazeteciliğiyle de yaşamında ses getirmiş, ölümünün son anına kadar da kitap yazmaya devam etmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.