SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ 'KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA GİDİYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2014 - 12:44, Güncelleme: 20.10.2014 - 12:44
 

SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ 'KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA GİDİYOR

Geleneksel Sporlar Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 24-26 Ekim 2014 tarihlerin de Antalya?nın Kemer ilçesin de yapılacak.

Geleneksel Sporlar Federasyonu  2014  faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye  Şampiyonası  24-26 Ekim 2014  tarihlerin de Antalya’nın Kemer ilçesin de yapılacak. Daha önce sadece Büyükler Kategorisinde yapılan Kuşak Güreşi  bu yıl Minikler-Yıldızlar ve Büyükler kategorisin de yapılacak olan  Türkiye Şampiyonasına Seydişehir Spor Kulübün  9 Minik sporcu ,8 Yıldız sporcu,ve Büyükler de 7 sporcu  toplam 24  sporcu ile  katılacak. Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik nezaretinde Antalya ya gidecek olan ilçemiz sporcularının başarılı  olarak çeşitli dereceler çıkarılması bekleniyor. İlçemiz sporcularına başarılar dileriz. Kulüp Başkan Yardımcısı ve Kuşak Güreşi Antrenörü Hüsamettin Çelik yaptığı açıklamada: “Seydişehir Spor Kulübü olarak judo branşının yanı sıra Geleneksel sporlarından Kuşak Güreşi ve Aba Güreşinde de  yıllardır faaliyet göstererek  Türkiye Şampiyonalarına katılıyoruz.Judo da nasıl başarılı oluyorsak Kuşak Güreşinde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Daha önce sadece Büyüklerde yapılan Türkiye Şampiyonasında nasıl madalyalar ile dönmüşsek  Yıldızlar ve Miniklerde de gene madalyalar ile döneceğimize inanıyorum.Sporcularımıza da başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.
Geleneksel Sporlar Federasyonu 2014 faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 24-26 Ekim 2014 tarihlerin de Antalya?nın Kemer ilçesin de yapılacak.

Geleneksel Sporlar Federasyonu  2014  faaliyet programın da yer alan Kuşak Güreşi Türkiye  Şampiyonası  24-26 Ekim 2014  tarihlerin de Antalya’nın Kemer ilçesin de yapılacak.

Daha önce sadece Büyükler Kategorisinde yapılan Kuşak Güreşi  bu yıl Minikler-Yıldızlar ve Büyükler kategorisin de yapılacak olan  Türkiye Şampiyonasına Seydişehir Spor Kulübün  9 Minik sporcu ,8 Yıldız sporcu,ve Büyükler de 7 sporcu  toplam 24  sporcu ile  katılacak.

Kulüp Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çelik nezaretinde Antalya ya gidecek olan ilçemiz sporcularının başarılı  olarak çeşitli dereceler çıkarılması bekleniyor.

İlçemiz sporcularına başarılar dileriz.

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Kuşak Güreşi Antrenörü Hüsamettin Çelik yaptığı açıklamada:

“Seydişehir Spor Kulübü olarak judo branşının yanı sıra Geleneksel sporlarından Kuşak Güreşi ve Aba Güreşinde de  yıllardır faaliyet göstererek  Türkiye Şampiyonalarına katılıyoruz.Judo da nasıl başarılı oluyorsak Kuşak Güreşinde de başarılı olacağımıza inanıyorum.

Daha önce sadece Büyüklerde yapılan Türkiye Şampiyonasında nasıl madalyalar ile dönmüşsek  Yıldızlar ve Miniklerde de gene madalyalar ile döneceğimize inanıyorum.Sporcularımıza da başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.