SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 12:01, Güncelleme: 25.10.2013 - 12:01
 

SEYDİŞEHİR SPOR KULÜBÜ KUŞAK GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Geleneksel sporlar federasyonu bünyesinde olan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 25-26 Ekim 2013 tarihlerin de Alanya?da yapılacak.

Geleneksel sporlar federasyonu bünyesinde olan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası  25-26 Ekim 2013 tarihlerin de Alanya’da yapılacak. Her yıl yapılan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonasına Seydişehir Spor Kulübü İdareci ve antrenörler  Soner Balcı ve Tuba Çelik idaresin de 6 Minik,9 Yıldız   toplam 15 sporcu ile katılacaktır. Her yıl Büyükler kategorisin de yapılan,ilk defa bu yıl Minik ve Yıldızlar kategorisin de Türkiye şampiyonası büyükler kategorisin de ise sadece açık siklet olarak yapılacaktır. Kulüp Başkanı Hasan Balıkcı yaptığı açıklamada: “Her yıl yapılan bu Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası  kulüp olarak bizde her yıl katılmaktayız.Daha önceleri hep büyükler kategorisin de yapılan bu şampiyonaya bu yıl minik ve yıldızlarda eklendi.Büyükler şampiyonasın da her yıl 5-6 madalya alıyorduk.Bu yıl genelde minik ve Yıldız sporcular ile katılacağız.İlk defa bu kategorilerde katılacağımız Türkiye Şampiyonasında inşallah madalyalar ile döneriz.İlçemiz adına yarışacak olan Seydişehir Spor Kulübü sporcularına başarılar diliyorum.” Dedi.
Geleneksel sporlar federasyonu bünyesinde olan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası 25-26 Ekim 2013 tarihlerin de Alanya?da yapılacak.

Geleneksel sporlar federasyonu bünyesinde olan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası  25-26 Ekim 2013 tarihlerin de Alanya’da yapılacak.

Her yıl yapılan Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonasına Seydişehir Spor Kulübü İdareci ve antrenörler  Soner Balcı ve Tuba Çelik idaresin de 6 Minik,9 Yıldız   toplam 15 sporcu ile katılacaktır.

Her yıl Büyükler kategorisin de yapılan,ilk defa bu yıl Minik ve Yıldızlar kategorisin de Türkiye şampiyonası büyükler kategorisin de ise sadece açık siklet olarak yapılacaktır.

Kulüp Başkanı Hasan Balıkcı yaptığı açıklamada:

“Her yıl yapılan bu Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası  kulüp olarak bizde her yıl katılmaktayız.Daha önceleri hep büyükler kategorisin de yapılan bu şampiyonaya bu yıl minik ve yıldızlarda eklendi.Büyükler şampiyonasın da her yıl 5-6 madalya alıyorduk.Bu yıl genelde minik ve Yıldız sporcular ile katılacağız.İlk defa bu kategorilerde katılacağımız Türkiye Şampiyonasında inşallah madalyalar ile döneriz.İlçemiz adına yarışacak olan Seydişehir Spor Kulübü sporcularına başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.