Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi üyeleri bayramlaştı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.04.2023 - 13:21, Güncelleme: 23.04.2023 - 13:21
 

Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi üyeleri bayramlaştı

Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi üyeleri bayramın ikinci günü kooperatif binasında bayramlaştılar.

  Bölgenin en güçlü Taşıyıcılar Kooperatifi olan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri Kooperatif Binasında bayramlaşarak birbirlerine güzel dileklerde bulundular. Bayramlaşmada konuşan Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Birlikte daha kuvvetli olacağız. Tüm üye arkadaşlarımın güzel bir bayram geçirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.”dedi
Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi üyeleri bayramın ikinci günü kooperatif binasında bayramlaştılar.

 

Bölgenin en güçlü Taşıyıcılar Kooperatifi olan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri Kooperatif Binasında bayramlaşarak birbirlerine güzel dileklerde bulundular.

Bayramlaşmada konuşan Seydişehir Taşıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Birlikte daha kuvvetli olacağız. Tüm üye arkadaşlarımın güzel bir bayram geçirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.