SEYDİŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BAYRAĞA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2014 - 11:55, Güncelleme: 12.06.2014 - 11:55
 

SEYDİŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BAYRAĞA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Diyarbakır?ın Lice ilçesinde Türk Bayrağının indirilmesine tepki göstermek amacı ile Seydişehir Ülkü Ocakları Bayrağa saygı teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağının indirilmesine tepki göstermek amacı ile Seydişehir Ülkü Ocakları Bayrağa saygı teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Atatürk Caddesinde  Ülkü Ocakları binası önünden Belediye parkına kadar yapılan Bayrağa saygı ve teröre tepki yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.Birçok vatandaş ta evlerinin balkonuna astıkları Bayraklarla destek verdiler. Ülkücü gençler yürüyüş esnasında ‘Ne Mutlu Türküm Diyene,Bayrağa uzanan eller kırılsın’ şeklinde sloganlar atarak açtıkları dev Türk Bayrağı ile Belediye  Parkına kadar yürüdü. Belediye Parkı önünde kalabalığa hitap eden  Seydişehir  Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel Yüce  Türk Milletinin yiğit  evlatları;Gösterdiğiniz duyarlılık Vatanseverlik ve olgunluk için hepinize teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında; ‘’Lice’de Askeri bir tesisin içinde  sözde en güvenlikli yerimizde bir tane şerefsiz bayrağımızı gönderden indirdi.Onu alkışlayan şerefsizleri zaten biliyoruz.Ama ona kurşunu sıkmayanları da lanetliyoruz.Kışlanın içindeki bir  Bayrağı koruyamayan bir asker,benim namusumu hiç koruyamaz.Kışlanın içindeki Bayrağı indirene kurşun sıkmayan güvenlik gücü benim güvenlik gücüm olamaz.Zaten olmadığını da  son yaşanan hadiselerde  görüyoruz.Musul işgal edildi.Musul’daki konsolosluğumuz işgal edildi.Yüce  Türk Milletini ,yedi düvele meydan okumuş Türk Milletini bu hale getirenleri sizlerin mahşeri vicdanına havale ediyorum.Hiç kimse şunu unutmasın ,Türk Milliyetçileri,ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar,ne kadar sayıları çok olursa olsun hiç kimseye bu vatanı teslim etmeyecektir.Bizim Topraklarımızda şehit  kanları kadar en az düşman kanı ve  hain kanı vardır.Her zaman sağ duyuyu korumaya çalışıyoruz.Artık bıçak kemiğe dayanmıştır.Hükümet  Genel Kurmay  bu işin gereğini derhal yapmalıdır.Genel kurmay başkanı istifa etmelidir.Kışlasındaki Bayrağı koruyamayan bir  Genelkurmay Başkanı Ordu komutanı olamaz.Yüce  Milletim şuna emin olunuz ki sizlerin bağrından çıkan,sizlerle  aynı havayı teneffüs eden ,sizlerle ağlayan,sizlerle  gülen ,kısacası sizlerden bir parça olan Türk Milliyetçileri hiç kimseye hiçbir şekilde  çakıl taşı dahi vermeyecektir.denemesi bedava  herkes aklını başına alsın.’’dedi. Meydandaki Açıklamayı balkonda izleyenlere de seslenen Seydişehir  Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel;Bu namus Bu Bayrak,Bu vatan sizinde bayrağınız diyerek demokratik tepkiye katılmalarını destek vermelerini istedi. Açıklamanın ardından Toplu bir şekilde İstiklal Marşı okundu.Kalabalık sessiz bir şekilde  dağıldı.
Diyarbakır?ın Lice ilçesinde Türk Bayrağının indirilmesine tepki göstermek amacı ile Seydişehir Ülkü Ocakları Bayrağa saygı teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağının indirilmesine tepki göstermek amacı ile Seydişehir Ülkü Ocakları Bayrağa saygı teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi.

Atatürk Caddesinde  Ülkü Ocakları binası önünden Belediye parkına kadar yapılan Bayrağa saygı ve teröre tepki yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.Birçok vatandaş ta evlerinin balkonuna astıkları Bayraklarla destek verdiler.

Ülkücü gençler yürüyüş esnasında ‘Ne Mutlu Türküm Diyene,Bayrağa uzanan eller kırılsın’ şeklinde sloganlar atarak açtıkları dev Türk Bayrağı ile Belediye  Parkına kadar yürüdü.

Belediye Parkı önünde kalabalığa hitap eden  Seydişehir  Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel

Yüce  Türk Milletinin yiğit  evlatları;Gösterdiğiniz duyarlılık Vatanseverlik ve olgunluk için hepinize teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında;

‘’Lice’de Askeri bir tesisin içinde  sözde en güvenlikli yerimizde bir tane şerefsiz bayrağımızı gönderden indirdi.Onu alkışlayan şerefsizleri zaten biliyoruz.Ama ona kurşunu sıkmayanları da lanetliyoruz.Kışlanın içindeki bir  Bayrağı koruyamayan bir asker,benim namusumu hiç koruyamaz.Kışlanın içindeki Bayrağı indirene kurşun sıkmayan güvenlik gücü benim güvenlik gücüm olamaz.Zaten olmadığını da  son yaşanan hadiselerde  görüyoruz.Musul işgal edildi.Musul’daki konsolosluğumuz işgal edildi.Yüce  Türk Milletini ,yedi düvele meydan okumuş Türk Milletini bu hale getirenleri sizlerin mahşeri vicdanına havale ediyorum.Hiç kimse şunu unutmasın ,Türk Milliyetçileri,ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar,ne kadar sayıları çok olursa olsun hiç kimseye bu vatanı teslim etmeyecektir.Bizim Topraklarımızda şehit  kanları kadar en az düşman kanı ve  hain kanı vardır.Her zaman sağ duyuyu korumaya çalışıyoruz.Artık bıçak kemiğe dayanmıştır.Hükümet  Genel Kurmay  bu işin gereğini derhal yapmalıdır.Genel kurmay başkanı istifa etmelidir.Kışlasındaki Bayrağı koruyamayan bir  Genelkurmay Başkanı Ordu komutanı olamaz.Yüce  Milletim şuna emin olunuz ki sizlerin bağrından çıkan,sizlerle  aynı havayı teneffüs eden ,sizlerle ağlayan,sizlerle  gülen ,kısacası sizlerden bir parça olan Türk Milliyetçileri hiç kimseye hiçbir şekilde  çakıl taşı dahi vermeyecektir.denemesi bedava  herkes aklını başına alsın.’’dedi.

Meydandaki Açıklamayı balkonda izleyenlere de seslenen Seydişehir  Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel;Bu namus Bu Bayrak,Bu vatan sizinde bayrağınız diyerek demokratik tepkiye katılmalarını destek vermelerini istedi.

Açıklamanın ardından Toplu bir şekilde İstiklal Marşı okundu.Kalabalık sessiz bir şekilde  dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.