SEYDİŞEHİR’DE 1300’E YAKIN DEPREMZEDEYİ AĞIRLIYORUZ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2023 - 13:18, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:10
 

SEYDİŞEHİR’DE 1300’E YAKIN DEPREMZEDEYİ AĞIRLIYORUZ

Seydişehir’de evlerde yaklaşık 1100, KYK’da ise 170 depremzede misafir ediliyor.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde, barınma sıkıntısı yaşayarak ilçemize gelen depremzedeler en güzel şekilde ağırlanmaya çalışılıyor. Edinilen son bilgiye göre ilçemizde kalan depremzedelerin KYK’da 170, yakınlarında ve ailelerde misafir edilenlerin sayısının ise 1000’i aştığı öğrenildi.    Kaymakamlık ve Belediyesi tarafından Seydişehir Düğün Salonunda oluşturulan deprem koordinasyon merkezinde ilçemize gelen depremzedeler kayıt altına alınarak tüm ihtiyaçlarının giderildiği, KYK’da kalan depremzedelerin ise barınmanın yanı sıra iaşelerinin karşılanarak temel ihtiyaçlarının giderildiği bildirildi.
Seydişehir’de evlerde yaklaşık 1100, KYK’da ise 170 depremzede misafir ediliyor.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde, barınma sıkıntısı yaşayarak ilçemize gelen depremzedeler en güzel şekilde ağırlanmaya çalışılıyor.

Edinilen son bilgiye göre ilçemizde kalan depremzedelerin KYK’da 170, yakınlarında ve ailelerde misafir edilenlerin sayısının ise 1000’i aştığı öğrenildi.   

Kaymakamlık ve Belediyesi tarafından Seydişehir Düğün Salonunda oluşturulan deprem koordinasyon merkezinde ilçemize gelen depremzedeler kayıt altına alınarak tüm ihtiyaçlarının giderildiği, KYK’da kalan depremzedelerin ise barınmanın yanı sıra iaşelerinin karşılanarak temel ihtiyaçlarının giderildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.