Seydişehir'de 2 mahallede muhtarlık ve aza seçimi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2021 - 06:20, Güncelleme: 20.05.2021 - 06:20
 

Seydişehir'de 2 mahallede muhtarlık ve aza seçimi.

Seydişehir Aşağıkaraören ve Karacaören Mahallelerinde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak.

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak. İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak. Konya'da 12 ilçede 6 Haziran Pazar günü muhtarlık ve ihtiyar heyeti/meclisi ara seçimi yapılacak. Konya'da 12 ilçede 16 farklı mahallede muhtarlık seçimi yapılacak. Mahalle sakinleri, yerleşim merkezinde görev yapacak yeni muhtar ve ihtiyar heyetini seçebilmek için belirtilen tarihte sandık başına gidecek. Muhtarlık ara seçimlerinde oy kullanacakların listeleri 19-27 Nisan tarihleri arasında askıya çıkarılmıştı. Genelgeye göre 6 Haziran'da yapılacak muhtarlık ve ihtiyar heyeti/meclisi üyeliği seçimlerinde görev alacak kişi ve seçmenler, sokağa çıkma kısıtlamalarından da muaf tutulacak. Konya'nın ilçelerinde mahalle muhtarlıkları için seçim yapılacak yerleşim merkezleri şöyle: "Hüyük (Başlamış Mah.), Derebucak (Sarayönü ve Yeni Mah), Kadınhanı (Atlantı Mah.), Selçuklu (Çaltı Mah.), Taşkent (Çetmi Cömeşpınar Mah.), Ilgın (Göstere Mah.), Cihanbeyli (Ahirigüzel Mah.), Doğanhisar (Yazır Mah.), Karapınar (İpekçi Mah.), Meram (Durunday, Pamukcu ve Alpaslan Mah.), Seydişehir (Aşağıkaraören ve Karacaören Mah.), Çeltik (Bahçehisar Mah.)
Seydişehir Aşağıkaraören ve Karacaören Mahallelerinde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak.
İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak.

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, muhtarlık görevi sırasında vefat eden, görevden alınan ve istifa eden bölgelerde muhtarlık ve aza seçimi yapılacak. Konya'da 12 ilçede 6 Haziran Pazar günü muhtarlık ve ihtiyar heyeti/meclisi ara seçimi yapılacak.

Konya'da 12 ilçede 16 farklı mahallede muhtarlık seçimi yapılacak. Mahalle sakinleri, yerleşim merkezinde görev yapacak yeni muhtar ve ihtiyar heyetini seçebilmek için belirtilen tarihte sandık başına gidecek. Muhtarlık ara seçimlerinde oy kullanacakların listeleri 19-27 Nisan tarihleri arasında askıya çıkarılmıştı. Genelgeye göre 6 Haziran'da yapılacak muhtarlık ve ihtiyar heyeti/meclisi üyeliği seçimlerinde görev alacak kişi ve seçmenler, sokağa çıkma kısıtlamalarından da muaf tutulacak.

Konya'nın ilçelerinde mahalle muhtarlıkları için seçim yapılacak yerleşim merkezleri şöyle:

"Hüyük (Başlamış Mah.), Derebucak (Sarayönü ve Yeni Mah), Kadınhanı (Atlantı Mah.), Selçuklu (Çaltı Mah.), Taşkent (Çetmi Cömeşpınar Mah.), Ilgın (Göstere Mah.), Cihanbeyli (Ahirigüzel Mah.), Doğanhisar (Yazır Mah.), Karapınar (İpekçi Mah.), Meram (Durunday, Pamukcu ve Alpaslan Mah.), Seydişehir (Aşağıkaraören ve Karacaören Mah.), Çeltik (Bahçehisar Mah.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.