SEYDİŞEHİR?DE CAMİLER, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2015 - 12:14, Güncelleme: 06.07.2015 - 12:14
 

SEYDİŞEHİR?DE CAMİLER, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Seydişehir Belediye Başkanlığına bağlı ekipler tarafından vatandaşların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesini sağlamak için camiler temizleniyor.

Camilere ve çevrelerine yönelik yapılan çalışmalarda ilçe genelinde merkezde 48 camide temizlik çalışmaları başlatıldı. Camilerde düzenli olarak temizlik çalışmalarının yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekantemizlik çalışmalarını başlattık.  İbadethaneleri mübarek Ramazan Ayı boyunca temizleterek, halkımızın hizmetine sunuyoruz. Merkezde 48 cami ve 39 taşra mahallemizin Camilerinin temizliğinin, tamamının Ramazan Bayramı’na kadar bitirilmesini hedefliyoruz.” Dedi. Uygulamadan memnun olan cami hocaları, "Çok güzel bir uygulama, belediyemizin camilere ve ibadethanelere sahip çıkması çok anlamlı. Çok teşekkür ediyoruz ve memnun olduk" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanlığına bağlı ekipler tarafından vatandaşların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesini sağlamak için camiler temizleniyor.

Camilere ve çevrelerine yönelik yapılan çalışmalarda ilçe genelinde merkezde 48 camide temizlik çalışmaları başlatıldı.

Camilerde düzenli olarak temizlik çalışmalarının yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekantemizlik çalışmalarını başlattık.  İbadethaneleri mübarek Ramazan Ayı boyunca temizleterek, halkımızın hizmetine sunuyoruz. Merkezde 48 cami ve 39 taşra mahallemizin Camilerinin temizliğinin, tamamının Ramazan Bayramı’na kadar bitirilmesini hedefliyoruz.” Dedi.

Uygulamadan memnun olan cami hocaları, "Çok güzel bir uygulama, belediyemizin camilere ve ibadethanelere sahip çıkması çok anlamlı. Çok teşekkür ediyoruz ve memnun olduk" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.