SEYDİŞEHİR?DE GENÇLİK KOŞUSU YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2015 - 11:44, Güncelleme: 19.05.2015 - 11:44
 

SEYDİŞEHİR?DE GENÇLİK KOŞUSU YAPILDI

Seydişehir Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan " Gençlik Haftası Programları? devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler çerçevesinde 12 Mayıs Salı günü güreş müsabakaları, 13 Mayıs Çarşamba günü Karate müsabakaları, 15 Mayıs Cuma günü Gençlik Koşusu yapılırken 16 Mayıs Cumartesi ise judo müsabakaları yapıldı. Seydişehir Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Sonel’in stardı ile başlayan gençlik koşusunda bayanlar 2000 m ve erkekler 3000 m koşuları yapıldı. Koşuya 48 erkek, 12 bayan sporcu katıldı. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara Kaymakam Tuncay Sonel, Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından madalya takılırken okullarına ise kupaları verildi.
Seydişehir Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan " Gençlik Haftası Programları? devam ediyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler çerçevesinde 12 Mayıs Salı günü güreş müsabakaları, 13 Mayıs Çarşamba günü Karate müsabakaları, 15 Mayıs Cuma günü Gençlik Koşusu yapılırken 16 Mayıs Cumartesi ise judo müsabakaları yapıldı.

Seydişehir Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Sonel’in stardı ile başlayan gençlik koşusunda bayanlar 2000 m ve erkekler 3000 m koşuları yapıldı. Koşuya 48 erkek, 12 bayan sporcu katıldı.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara Kaymakam Tuncay Sonel, Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından madalya takılırken okullarına ise kupaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.