Seydişehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 10:43, Güncelleme: 31.03.2021 - 10:43
 

Seydişehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Seyitharun Maarif Merkezinde İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Narkotik Suçlar Grup Amirliği' nin çalışmaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen hizmetler, faaliyetler ve ilçemizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek, İçişleri Bakanlığı' nın yayınladığı yeni genelge ve bu genelge kapsamında, vatandaşlarımızda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için daha iyi nelerin yapılabileceği değerlendirildi. Sayın Kaymakamımız konuşmasınsa; " Bir yılı aşkın süredir, Salgınla Mücadele döneminde gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat canla başla çalışan Emniyet, Jandarma güçlerimize ve amirlerimize, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarında görev alan arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder, sağlık ve huzur dilerim" dedi. Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yard. Yusuf UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal KÜÇÜK, Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus UYAR, Seydişehir Aktaş Mahallesi Muhtarı Yüksel UYANIK, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli Nafi SÜREL katıldı.
Seyitharun Maarif Merkezinde İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Narkotik Suçlar Grup Amirliği' nin çalışmaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen hizmetler, faaliyetler ve ilçemizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek, İçişleri Bakanlığı' nın yayınladığı yeni genelge ve bu genelge kapsamında, vatandaşlarımızda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için daha iyi nelerin yapılabileceği değerlendirildi.

Sayın Kaymakamımız konuşmasınsa; " Bir yılı aşkın süredir, Salgınla Mücadele döneminde gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat canla başla çalışan Emniyet, Jandarma güçlerimize ve amirlerimize, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarında görev alan arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder, sağlık ve huzur dilerim" dedi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yard. Yusuf UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim AYPAR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal KÜÇÜK, Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus UYAR, Seydişehir Aktaş Mahallesi Muhtarı Yüksel UYANIK, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli Nafi SÜREL katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.