Seydişehir'de traktörden düşen çocuk öldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2020 - 08:54, Güncelleme: 26.07.2020 - 08:54
 

Seydişehir'de traktörden düşen çocuk öldü

Seydişehir'e bağlı Çavuş mahallesinde kullandığı traktörden düşen 7 yaşındaki çocuk vefat etti.

  Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Seydişehir Çavuş Mahallesinde Ali A. Buğday yüklü traktörü ile eve dönerken traktörde yanında oturan çocuğu Adem A (7)traktörden düşmesi sonucu  ağır yaralandı.   Yaralı Adem A Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken burada yapılan ilk müdahaleden sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.   Konya’da yapılan tüm müdahalelere rağmen Adem A’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.   Olayla ilgili jandarma ekiplerince inceleme başlatıldı.  
Seydişehir'e bağlı Çavuş mahallesinde kullandığı traktörden düşen 7 yaşındaki çocuk vefat etti.

 

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Seydişehir Çavuş Mahallesinde Ali A. Buğday yüklü traktörü ile eve dönerken traktörde yanında oturan çocuğu Adem A (7)traktörden düşmesi sonucu  ağır yaralandı.

 

Yaralı Adem A Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken burada yapılan ilk müdahaleden sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Konya’da yapılan tüm müdahalelere rağmen Adem A’nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Olayla ilgili jandarma ekiplerince inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.