Seydişehir'de uyuşturucu operasyonu 6 kişi gözaltına alındı

Asayiş 04.10.2022 - 11:48, Güncelleme: 04.10.2022 - 11:48
 

Seydişehir'de uyuşturucu operasyonu 6 kişi gözaltına alındı

Seydişehir’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışma ile yapılan fiziki ve teknik takibin arından Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Seydişehir Narkotik Grup amirliği ekipleri bu sabah belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen A.B., A.Ü., H.I., M.R. ve F.T. ile Ç.K. isimli bayan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Seydişehir’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışma ile yapılan fiziki ve teknik takibin arından Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Seydişehir Narkotik Grup amirliği ekipleri bu sabah belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen A.B., A.Ü., H.I., M.R. ve F.T. ile Ç.K. isimli bayan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.