Seydişehir’de uyuşturucu satıcılarına operasyon

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.03.2024 - 14:24, Güncelleme: 01.03.2024 - 14:24
 

Seydişehir’de uyuşturucu satıcılarına operasyon

Seydişehir’de uyuşturucu satıcılarına operasyon

Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliğince ilçede, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik başlatılan operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüphelinin teknik ve fiziki takip soncunda kimliğini belirlendi.  Sabah saatlerinde adreslerine düzenlenen eş zamanlı yapılan operasyonda Cengiz D. İbrahim K. Osman K. ve Ramazan Y. gözaltına alındı.  Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şahıslardan Cengiz D. İle İbrahim K. tutuklanırken, Osman K.ve Ramazan Y. adli kontrol şartıyla, savcılıkça serbest bırakıldı.
Seydişehir’de uyuşturucu satıcılarına operasyon


Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliğince ilçede, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik başlatılan operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüphelinin teknik ve fiziki takip soncunda kimliğini belirlendi.
 Sabah saatlerinde adreslerine düzenlenen eş zamanlı yapılan operasyonda Cengiz D. İbrahim K. Osman K. ve Ramazan Y. gözaltına alındı.
 Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şahıslardan
Cengiz D. İle İbrahim K. tutuklanırken, Osman K.ve Ramazan Y. adli kontrol şartıyla, savcılıkça serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.