SEYDİŞEHİR’DE WİFİ HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.01.2022 - 13:54, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:54
 

SEYDİŞEHİR’DE WİFİ HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe meydanlarına yerleştirilen ücretsiz WİFİ hizmeti büyük ilgi görmeye devam ediyor.

  Ücretsiz WİFİ hizmetinin ilçe sakinlerine sunulmasından  itibaren 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin kişinin yararlandığı hizmette kullanıcı sayısı artarak devam ediyor.   Geçtiğimiz aylarda Milli İrade Meydanı ile Hükümet Konağı Meydanında hizmete sunulan ücretsiz WİFİ hizmetinden yararlanan ilçe sakinleri, sunulan hizmetten dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.   WİFİ hizmetinin Seydişehir’de büyük karşılık bulduğunu, her geçen gün kullanıcı sayısının artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ilçemiz meydanlarında hizmete sunduğumuz WİFİ hizmetimiz vatandaşlarımız tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Güvenli veri yönetimi ile birlikte bu hizmetimizden sınırsız bir şekilde yararlanan ilçe sakinlerimizin sayısı da her geçen gün artıyor. WİFİ Hizmetimizin kullanılmaya başlandığı 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin vatandaşımızın yararlanması, bu hizmetimizin ne kadar yerinde bir hizmet olduğunun göstergesidir” dedi.   Nüfus yoğunluğunun bulunduğu kamuya açık alanlarda WİFİ hizmetinin kapsam alanını genişleteceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “65 bin nüfusa sahip ilçemizde nüfusumuzun %60’ı merkezde ikamet etmektedir. Dolayısıyla kamuya açık alanlardaki yoğunluk da buna bağlı olarak artmaktadır. Bu yoğunluğu göz önüne alarak ilçemizdeki kamuya açık ve yoğun olarak kullanılan yerlerde WİFİ hizmetimizin kapsam alanını genişletmek için çalışmalara devam ediyoruz. Yeni alanlarımızla birlikte ücretsiz WİFİ hizmetimizden daha çok vatandaşımızın yararlanmasını sağlamış olacağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe meydanlarına yerleştirilen ücretsiz WİFİ hizmeti büyük ilgi görmeye devam ediyor.

 

Ücretsiz WİFİ hizmetinin ilçe sakinlerine sunulmasından  itibaren 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin kişinin yararlandığı hizmette kullanıcı sayısı artarak devam ediyor.

 

Geçtiğimiz aylarda Milli İrade Meydanı ile Hükümet Konağı Meydanında hizmete sunulan ücretsiz WİFİ hizmetinden yararlanan ilçe sakinleri, sunulan hizmetten dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

 

WİFİ hizmetinin Seydişehir’de büyük karşılık bulduğunu, her geçen gün kullanıcı sayısının artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ilçemiz meydanlarında hizmete sunduğumuz WİFİ hizmetimiz vatandaşlarımız tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Güvenli veri yönetimi ile birlikte bu hizmetimizden sınırsız bir şekilde yararlanan ilçe sakinlerimizin sayısı da her geçen gün artıyor. WİFİ Hizmetimizin kullanılmaya başlandığı 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin vatandaşımızın yararlanması, bu hizmetimizin ne kadar yerinde bir hizmet olduğunun göstergesidir” dedi.

 

Nüfus yoğunluğunun bulunduğu kamuya açık alanlarda WİFİ hizmetinin kapsam alanını genişleteceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “65 bin nüfusa sahip ilçemizde nüfusumuzun %60’ı merkezde ikamet etmektedir. Dolayısıyla kamuya açık alanlardaki yoğunluk da buna bağlı olarak artmaktadır. Bu yoğunluğu göz önüne alarak ilçemizdeki kamuya açık ve yoğun olarak kullanılan yerlerde WİFİ hizmetimizin kapsam alanını genişletmek için çalışmalara devam ediyoruz. Yeni alanlarımızla birlikte ücretsiz WİFİ hizmetimizden daha çok vatandaşımızın yararlanmasını sağlamış olacağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.