SEYDİŞEHİRE AMBÜLANS MÜJDESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2019 - 12:50, Güncelleme: 30.03.2019 - 12:50
 

SEYDİŞEHİRE AMBÜLANS MÜJDESİ

AK Parti Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı tam donanımlı yeni ambulanslardan birininde Seydişehir'e verildiği müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ağralı ; Yeni ambulanslarımız ilçelerimize hayırlı olsun başlığı altında, Konya'mızda hizmet sunacak olan tam donanımlı ambulanlarımız,Akşehir, Ereğli,Seydişehir,Çumra,Kulu,Cihanbeyli ve Akören hizmet verecektir.Dedi. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; ''Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız başvuru ve girişimler sonucunda Bakanlığımız tarafından ambulans verilecek ilçeler arasında Seydişehir'de uygun görüldü.Ambulansımız bugün itibariyle ilçemizde hizmet etmeye başlamıştır.Seydişehir AK Parti teşkilatı olarak Bakanlığımıza ve konuyla direkt ilgilenen AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı Bey başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun.'' Dedi.
AK Parti Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı tam donanımlı yeni ambulanslardan birininde Seydişehir'e verildiği müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ağralı ; Yeni ambulanslarımız ilçelerimize hayırlı olsun başlığı altında, Konya'mızda hizmet sunacak olan tam donanımlı ambulanlarımız,Akşehir, Ereğli,Seydişehir,Çumra,Kulu,Cihanbeyli ve Akören hizmet verecektir.Dedi.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay;

''Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız başvuru ve girişimler sonucunda Bakanlığımız tarafından ambulans verilecek ilçeler arasında Seydişehir'de uygun görüldü.Ambulansımız bugün itibariyle ilçemizde hizmet etmeye başlamıştır.Seydişehir AK Parti teşkilatı olarak Bakanlığımıza ve konuyla direkt ilgilenen AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı Bey başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun.'' Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.