SEYDİŞEHİR'İN DE ARTIK BİR e-SINAV MERKEZİ VAR

Eğitim 14.01.2022 - 22:41, Güncelleme: 14.01.2022 - 22:41
 

SEYDİŞEHİR'İN DE ARTIK BİR e-SINAV MERKEZİ VAR

SEYDİŞEHİR'İN DE ARTIK BİR e-SINAV MERKEZİ VAR

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürüğünden yapılan açıklamada: "Seydişehir Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisemiz bünyesinde açılan  e-Sınav  Merkezimizde  görev alacak e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu  Kursumuz Seydişehir Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi toplantı  salonunda gerçekleştirilmiştir. Kursumuz İl Mebbis yöneticimiz Tahsin ELA tarafından verilmiş ve 37 kursiyerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir."
SEYDİŞEHİR'İN DE ARTIK BİR e-SINAV MERKEZİ VAR

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürüğünden yapılan açıklamada:

"Seydişehir Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisemiz bünyesinde açılan  e-Sınav  Merkezimizde  görev alacak e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu  Kursumuz Seydişehir Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi toplantı  salonunda gerçekleştirilmiştir. Kursumuz İl Mebbis yöneticimiz Tahsin ELA tarafından verilmiş ve 37 kursiyerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.