Seydişehirli Dağcılar Küpe Dağı’nın Zirvesinde

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2019 - 01:37, Güncelleme: 01.07.2019 - 01:37
 

Seydişehirli Dağcılar Küpe Dağı’nın Zirvesinde

İlçemizden bir grup dağcı, 2546 rakımlı Küpe Dağı’nın zirvesine tırmandı.

Hüseyin Gören, Ömer Pekşenarslan, Geylani Metin, Murat Pınardan oluşan 4 kişilik ekip, Gökçehüyük'den başladıkları tırmanışının ardından Küpe Dağı'nın zirvesine ulaştı. Zirveye Türk Bayrağı diken dağcılar, zirve defterini de imzaladı.  Zirve  Defterine” Seydişehirli Dağcılardan dört  kişilik  bir ekip olarak sabah saat 05.00  başladığımız   tırmanılışımızı zirveye ulaşarak tamladık. Bu deftere  yolu düşenler imzalasın diye bıraktık zirve yapanlara selam olsun”  yazdılar. Dağcılar adına açıklama yapan Ömer Pekşenarslan: “Seydişehir bölgesinin doğa sporları ve dağcılık için son derece uygun bir bölge. Türkiye'nin birçok bölgesinde dağcılık şenliği düzenleniyor ama Seydişehir'de de böyle bir etkinlik yok. Bizler  kendi imkânlarımızla grup olarak  bu güzellikleri  görmek için  böyle  etkinlikler düzenliyoruz “ dedi.
İlçemizden bir grup dağcı, 2546 rakımlı Küpe Dağı’nın zirvesine tırmandı.

Hüseyin Gören, Ömer Pekşenarslan, Geylani Metin, Murat Pınardan oluşan 4 kişilik ekip, Gökçehüyük'den başladıkları tırmanışının ardından Küpe Dağı'nın zirvesine ulaştı.

Zirveye Türk Bayrağı diken dağcılar, zirve defterini de imzaladı.  Zirve  Defterine” Seydişehirli Dağcılardan dört  kişilik  bir ekip olarak sabah saat 05.00  başladığımız   tırmanılışımızı zirveye ulaşarak tamladık. Bu deftere  yolu düşenler imzalasın diye bıraktık zirve yapanlara selam olsun”  yazdılar.

Dağcılar adına açıklama yapan Ömer Pekşenarslan: “Seydişehir bölgesinin doğa sporları ve dağcılık için son derece uygun bir bölge. Türkiye'nin birçok bölgesinde dağcılık şenliği düzenleniyor ama Seydişehir'de de böyle bir etkinlik yok. Bizler  kendi imkânlarımızla grup olarak  bu güzellikleri  görmek için  böyle  etkinlikler düzenliyoruz “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.