Seydişehirli Minibüsçüler Konya Fiyatlarının Uygulanmasını İstiyorlar

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.02.2024 - 13:06, Güncelleme: 03.02.2024 - 13:06
 

Seydişehirli Minibüsçüler Konya Fiyatlarının Uygulanmasını İstiyorlar

Minibüsçüler Kooperatifi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği taşıma ücretlerinden Seydişehir’e de uygulanmasını istiyorlar.

Seydişehir Minibüsçüler Kooperatifi girdilere, mazota ve şoför ücretlerine gelen büyük zam sonucu Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yılbaşında verdiği kişi başı taşıma fiyatlarının beklentilerinin karşılamadığı için Büyükşehir’in Konya’ya verdiği umumi servis araçlarının fiyatlarını Seydişehir’e de verilmesinin istiyorlar. Bu konuda açıklama yapan Seydişehir Minibüsçüler Kooperatifi Başkan İsmail Berber:  “ Yılbaşında Seydişehir’e uygulanmak için Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın tarafından verilen fiyatlar giderlerimizi karşılamıyor. Üye esnafımız zarar ediyor. Zor durumdayız.  Kafamıza göre bir zam yapmak istemiyoruz. Konya Büyükşehir Belediye’nin verdiği fiyatları Seydişehir’de uygulamak istiyoruz. Başka bir çaremiz kalmadı” diyerek Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yetkililerinden yardım istedi. Şu anda Seydişehir’de Minibüsçüler Kooperatifi ile yapılan anlaşmayla kişi başı aylık 1000Tl,  çift servis için de1500Tl’ye taşıyorlar.
Minibüsçüler Kooperatifi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği taşıma ücretlerinden Seydişehir’e de uygulanmasını istiyorlar.

Seydişehir Minibüsçüler Kooperatifi girdilere, mazota ve şoför ücretlerine gelen büyük zam sonucu Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yılbaşında verdiği kişi başı taşıma fiyatlarının beklentilerinin karşılamadığı için Büyükşehir’in Konya’ya verdiği umumi servis araçlarının fiyatlarını Seydişehir’e de verilmesinin istiyorlar.

Bu konuda açıklama yapan Seydişehir Minibüsçüler Kooperatifi Başkan İsmail Berber:  “

Yılbaşında Seydişehir’e uygulanmak için Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın tarafından verilen fiyatlar giderlerimizi karşılamıyor. Üye esnafımız zarar ediyor. Zor durumdayız.  Kafamıza göre bir zam yapmak istemiyoruz. Konya Büyükşehir Belediye’nin verdiği fiyatları Seydişehir’de uygulamak istiyoruz. Başka bir çaremiz kalmadı” diyerek Konya Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın yetkililerinden yardım istedi.

Şu anda Seydişehir’de Minibüsçüler Kooperatifi ile yapılan anlaşmayla kişi başı aylık 1000Tl,  çift servis için de1500Tl’ye taşıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.