Seydişehirli Sadık Öğretmen 100 Bin Liradan Oldu (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.11.2022 - 13:49, Güncelleme: 21.11.2022 - 20:15
 

Seydişehirli Sadık Öğretmen 100 Bin Liradan Oldu (Videolu)

ATV kanalında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programına Beyşehir’den katılan hemşehrimiz Sadık Girgin, yarışmada 9’uncu soruya doğru cevap veremeyince 100 bin liralık para ödülünü kaybetti.

Kendisini tanıtırken Seydişehirli olduğunun altını çizen Sadık Girgin, 40 yaşında olduğunu Beyşehirde özel bir okulda öğretmenlik yaptığını, şarkı söylemeyi çok sevdiği için dersleri de bu şekilde şarkılı anlattığını söyledi. Kenan İmirzalıoğlu'ya yazdığı şiirle herkesten alkış toplayan Girgin, katıldığı yarışmada renkli ve sempatik kişiliği ile dikkat çekti. Yarışmada 9’uncu soruya kadar tüm soruları doğru olarak bilen ve başarılı bir performans sergileyerek 50 bin liralık para ödülünü elde etme şansını yakalayan öğretmen Girgin, 100 bin lira değerindeki 9.soruyu da görüp cevaplandırmak istedi. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yönelttiği, “hangi iki oyuncu, sinema filmlerinin hiçbir sahnesinde, nikah masasında “gelin ve damat” olarak birlikte görünmemiştir sorusuna D şıkkında yer alan “Meral Zeren ve Münir Özkul” cevabını veren Girgin, soruya doğru cevap veremeyince yarışmaya devam edemedi ve 100 bin liralık para ödülünden de oldu. Girgin, doğru cevabın A şıkkında yer alan ‘Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan” olduğunu öğrenirken 30 bin liralık para ödülü ile yetinmek durumunda kaldı.  
ATV kanalında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programına Beyşehir’den katılan hemşehrimiz Sadık Girgin, yarışmada 9’uncu soruya doğru cevap veremeyince 100 bin liralık para ödülünü kaybetti.

Kendisini tanıtırken Seydişehirli olduğunun altını çizen Sadık Girgin, 40 yaşında olduğunu Beyşehirde özel bir okulda öğretmenlik yaptığını, şarkı söylemeyi çok sevdiği için dersleri de bu şekilde şarkılı anlattığını söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu'ya yazdığı şiirle herkesten alkış toplayan Girgin, katıldığı yarışmada renkli ve sempatik kişiliği ile dikkat çekti.

Yarışmada 9’uncu soruya kadar tüm soruları doğru olarak bilen ve başarılı bir performans sergileyerek 50 bin liralık para ödülünü elde etme şansını yakalayan öğretmen Girgin, 100 bin lira değerindeki 9.soruyu da görüp cevaplandırmak istedi.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yönelttiği, “hangi iki oyuncu, sinema filmlerinin hiçbir sahnesinde, nikah masasında “gelin ve damat” olarak birlikte görünmemiştir sorusuna D şıkkında yer alan “Meral Zeren ve Münir Özkul” cevabını veren Girgin, soruya doğru cevap veremeyince yarışmaya devam edemedi ve 100 bin liralık para ödülünden de oldu.

Girgin, doğru cevabın A şıkkında yer alan ‘Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan” olduğunu öğrenirken 30 bin liralık para ödülü ile yetinmek durumunda kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.