SEYİT HARUN VELİ CAMİİ KARŞISINDAKİ BİNALARDA YIKILACAK...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2018 - 01:26, Güncelleme: 19.07.2018 - 01:26
 

SEYİT HARUN VELİ CAMİİ KARŞISINDAKİ BİNALARDA YIKILACAK...

Seyit Harun projesi ilk etap kamulaştırma ve giydirme çalışmaları genişletildi.

            Projenin ilk etabında ele alınan Han boğazı İş merkezi, türbe ve hamamın çevresinin yıkım işlerinin tamamlanıp ve boşaltılmasından sonra, camii karşısında bulunan adada da istimlak için düğmeye basıldı.        İyileştirme çalışmaları devam eden camii meydanı karşısında bulunan dükkânlardan sonra, Han Boğazı mevkiindeki dükkânların iyileştirilme yapılması için çalışmalar başlatıldı.        Yetkililerden alınan bilgiye göre, hamamın karşısındaki Esnaf Kefaret Kooperatifi binasından caminin yanı başındaki Harun Güneşe ait binaya kadar bulunan alanın, Kamulaştırma ihbar yazılarının gönderildiği, en geç ekim ayında bu adada bulunan binaların yıkımına başlanacağı bildirildi.        Diğer yandan Gürbüz etli ekmek salonundan başlayıp han boğazı mevkii ve çarşı merkezindeki dükkânlarında giydirme çalışması başlayacağı tüm esnaflara bildirildi.
Seyit Harun projesi ilk etap kamulaştırma ve giydirme çalışmaları genişletildi.

            Projenin ilk etabında ele alınan Han boğazı İş merkezi, türbe ve hamamın çevresinin yıkım işlerinin tamamlanıp ve boşaltılmasından sonra, camii karşısında bulunan adada da istimlak için düğmeye basıldı.

       İyileştirme çalışmaları devam eden camii meydanı karşısında bulunan dükkânlardan sonra, Han Boğazı mevkiindeki dükkânların iyileştirilme yapılması için çalışmalar başlatıldı.

       Yetkililerden alınan bilgiye göre, hamamın karşısındaki Esnaf Kefaret Kooperatifi binasından caminin yanı başındaki Harun Güneşe ait binaya kadar bulunan alanın, Kamulaştırma ihbar yazılarının gönderildiği, en geç ekim ayında bu adada bulunan binaların yıkımına başlanacağı bildirildi.

       Diğer yandan Gürbüz etli ekmek salonundan başlayıp han boğazı mevkii ve çarşı merkezindeki dükkânlarında giydirme çalışması başlayacağı tüm esnaflara bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.