Seyyid Harun Anadolu Lisesi Kampta

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 12:32, Güncelleme: 26.07.2019 - 12:32
 

Seyyid Harun Anadolu Lisesi Kampta

Seyyid Harun Anadolu Lisesi kitap okuma kulübü, okuma kampında hem okuyor hem geziyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; “Liseliler çok okuyor, çok geziyor” projesi başlatmıştı. Projede her okuldan 10 kişilik okuma kulübü kurulup, Türk ve Dünya klasiklerinden eserler okutularak öğrencilerin bu kitaplar hakkında birbirleriyle tartışması hedefleniyor. Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri 10 kişilik okuma kulübü oluşturarak okuma Beyşehir Karaburun’da okuma kampı düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kampı ziyaret ederek öğrencilerle hem kitap okudu hem de onlarla sohbet etti. Proje kapsamında okuma etkinliğine katılan öğrenciler kitapları tartıştıkları 1 dakikalık videoları #cokokuyancokgeziyor etikti ile paylaşacak. Paylaşılan videolar arasından seçilen 100 öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gençlik Kampında bir hafta tatil ile ödüllendirilecek. Projenin yoğun ilgi görmesinden dolayı 100 öğrenci olan kontenjanın artırılacağı öğrenildi. Projenin son başvuru tarihi ise 10 Ağustos.
Seyyid Harun Anadolu Lisesi kitap okuma kulübü, okuma kampında hem okuyor hem geziyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; “Liseliler çok okuyor, çok geziyor” projesi başlatmıştı. Projede her okuldan 10 kişilik okuma kulübü kurulup, Türk ve Dünya klasiklerinden eserler okutularak öğrencilerin bu kitaplar hakkında birbirleriyle tartışması hedefleniyor.

Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri 10 kişilik okuma kulübü oluşturarak okuma Beyşehir Karaburun’da okuma kampı düzenledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kampı ziyaret ederek öğrencilerle hem kitap okudu hem de onlarla sohbet etti.

Proje kapsamında okuma etkinliğine katılan öğrenciler kitapları tartıştıkları 1 dakikalık videoları #cokokuyancokgeziyor etikti ile paylaşacak. Paylaşılan videolar arasından seçilen 100 öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gençlik Kampında bir hafta tatil ile ödüllendirilecek.

Projenin yoğun ilgi görmesinden dolayı 100 öğrenci olan kontenjanın artırılacağı öğrenildi. Projenin son başvuru tarihi ise 10 Ağustos.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.