SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ MÜNAZARA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 06:21, Güncelleme: 25.02.2015 - 06:21
 

SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ MÜNAZARA YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU

Konya Büyükşehir Belediyesinin il genelinde düzenlediği liseler arası münazara yarışması Seydişehir?de tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesinin  il genelinde düzenlediği liseler arası münazara yarışması Seydişehir’de tamamlandı.  Eleme usulüne göre düzenlenen münazarada Seyyid Harun Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesini ardından  Seydişehir Meslek ve Teknik  Anadolu Lisesini de eleyerek finalde Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle karşılaştı.   “İnsan-Doğa ilişkileri” üzerine düzenlenen münazarayı  Seyyid Harun Anadolu lisesi kazandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da katıldığı ödül merasiminde Başkan Tutal, her iki grubun öğrencilerini ve öğretmenlerini  tebrik ederek öğrencilere ödüllerini takdim etti.  Okul Müdürü Ali Bacaklı,Bu neticenin çok yoğun bir çalışma sonucunda elde edildiğini vurgulayarak,  “Münazara ekibinde görev alan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Ahmet Şener, Hamdi Kılınçer, Ali Yazar, Seyit Ahmet Gümüşoğlu’na  ve öğrencilerimiz Derya Aytaç, Aliye Doğan, Rahime Nur Özpınar ve Tarik Türker’e teşekkür ederim.” dedi. 
Konya Büyükşehir Belediyesinin il genelinde düzenlediği liseler arası münazara yarışması Seydişehir?de tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesinin  il genelinde düzenlediği liseler arası münazara yarışması Seydişehir’de tamamlandı. 

Eleme usulüne göre düzenlenen münazarada Seyyid Harun Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesini ardından  Seydişehir Meslek ve Teknik  Anadolu Lisesini de eleyerek finalde Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle karşılaştı. 

 “İnsan-Doğa ilişkileri” üzerine düzenlenen münazarayı  Seyyid Harun Anadolu lisesi kazandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın da katıldığı ödül merasiminde Başkan Tutal, her iki grubun öğrencilerini ve öğretmenlerini  tebrik ederek öğrencilere ödüllerini takdim etti. 

Okul Müdürü Ali Bacaklı,Bu neticenin çok yoğun bir çalışma sonucunda elde edildiğini vurgulayarak,  “Münazara ekibinde görev alan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Ahmet Şener, Hamdi Kılınçer, Ali Yazar, Seyit Ahmet Gümüşoğlu’na  ve öğrencilerimiz Derya Aytaç, Aliye Doğan, Rahime Nur Özpınar ve Tarik Türker’e teşekkür ederim.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.