SEYYİD HARUN BULVARI’NDA Kİ TRAFİK IŞIKLARI NİÇİN YANMIYOR?

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.11.2021 - 16:41, Güncelleme: 19.11.2021 - 23:53
 

SEYYİD HARUN BULVARI’NDA Kİ TRAFİK IŞIKLARI NİÇİN YANMIYOR?

Vatandaşlar, son günlerde sık kazaların meydana geldiği Seyyid Harun Bulvarı’nda bulunan kavşaklarda ki trafik ışıklarının yanmamasından şikayetçi.

Seyyid Harun Bulvarı güzergâhında bulunan Adliye ve Belediye kavşaklarında geçtiğimiz hafta peş peşe 3 kazanın meydana gelmesi, halkın tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, Seyyid Harun Bulvarı ve kavşaklarında meydana gelen kazaların özellikle şehir girişi yönünde sürücülerin hız sınırını aşmaları, kavşaklarda trafik ışıklarının faal durumda olmamasından kaynaklandığını söyleyerek, “Seydişehir Belediyesi Türbe Camii ara yolunun, Seyyid Harun Bulvarı ile birleştiği noktada bir düzenleme yapmış ve bu mevkide meydana gelen sık kazaların önüne geçilmişti. Caddenin diğer güzergâhında da bu tür düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Kavşakta ki kazaların en büyük nedeni ise öncelikle geçiş üstünlüğünün muğlak kalmasından kaynaklanıyor. Bu kavşakta ki ışıkların faal hale geçirilmesi, bu olumsuzluğun önüne geçecektir” diyerek yetkililerden bir an evvel bulvar üstünde bulunan Belediye ve Adliye Kavşağı’nda trafik ışıklarının çalışır hale getirilmesini istediler. Öte yandan bu cadde üzerinde trafik ekiplerinin aralıksız hız sınırı kontrolünü yapmalarını isteyen vatandaşlar “Gün geçmiyor ki Seyyid Harun Bulvarı’nda kaza olmasın. Araçlar hızlı seyrettiği için bazen ağır yaralı hatta ölümlü kazalara dahi şahit oluyoruz. Bu durumun önüne geçilmesi için gereken düzenlemelerin bir an evvel yapılmasını istiyoruz” dediler.
Vatandaşlar, son günlerde sık kazaların meydana geldiği Seyyid Harun Bulvarı’nda bulunan kavşaklarda ki trafik ışıklarının yanmamasından şikayetçi.

Seyyid Harun Bulvarı güzergâhında bulunan Adliye ve Belediye kavşaklarında geçtiğimiz hafta peş peşe 3 kazanın meydana gelmesi, halkın tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar, Seyyid Harun Bulvarı ve kavşaklarında meydana gelen kazaların özellikle şehir girişi yönünde sürücülerin hız sınırını aşmaları, kavşaklarda trafik ışıklarının faal durumda olmamasından kaynaklandığını söyleyerek, “ Seydişehir Belediyesi Türbe Camii ara yolunun, Seyyid Harun Bulvarı ile birleştiği noktada bir düzenleme yapmış ve bu mevkide meydana gelen sık kazaların önüne geçilmişti. Caddenin diğer güzergâhında da bu tür düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Kavşakta ki kazaların en büyük nedeni ise öncelikle geçiş üstünlüğünün muğlak kalmasından kaynaklanıyor. Bu kavşakta ki ışıkların faal hale geçirilmesi, bu olumsuzluğun önüne geçecektir” diyerek yetkililerden bir an evvel bulvar üstünde bulunan Belediye ve Adliye Kavşağı’nda trafik ışıklarının çalışır hale getirilmesini istediler.

Öte yandan bu cadde üzerinde trafik ekiplerinin aralıksız hız sınırı kontrolünü yapmalarını isteyen vatandaşlar “Gün geçmiyor ki Seyyid Harun Bulvarı’nda kaza olmasın. Araçlar hızlı seyrettiği için bazen ağır yaralı hatta ölümlü kazalara dahi şahit oluyoruz. Bu durumun önüne geçilmesi için gereken düzenlemelerin bir an evvel yapılmasını istiyoruz” dediler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.