SEYYİD HARUN VELİ Hz. NEZDİNDEKİ İLAHİ  ESERİ YAYINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.07.2020 - 12:00
 

  SEYYİD HARUN VELİ Hz. NEZDİNDEKİ İLAHİ  ESERİ YAYINDA

İlçemizde yeni eser çalışmalarına devam eden müzik öğretmeni Serkan YILMAZ ‘ın  son çalışması Tasavvufi ilahi eseri yayında.

      Öğretmenimiz ’’ Ehli beyitten gelen gerçek seyyid ve evliyalara olan sevgi ,saygı , muhabbeti içeren eserini, seydişehir  ilçemizin kurucusu ,seyyid Harun veli hz (k.s) nezdinde tüm gerçek seyyid,evliya ve alimlere  ithaf ettiğini  belirterek ,eserin hayırlara vesile olmasını diler ,emeği  geçenlere teşekkür ederim’’ dedi.                    İlçemizde kendi eserleri ile  DEĞERLERİMİZ  2 adlı hatıra albümü çalışmasına devam eden bestekar,  yerel sanatçımız Serkan YILMAZ ‘a ,ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder ,başarılarının devamını dileriz.       ESER SÖZLERİ                       AMAN EFENDİM   Bir gelişi var zaman ötesi –  Sözleri var bir gönle giresi Bir camisi  var  güzel görmeli –  Cemaati var sükut edebi Yolunda olan onun neferi -  Duasın alan olur nefesi Gözleri bakar deryalar gibi -  Bir nazarı var kalbi delesi   Seni özlerim yolun gözlerim – dua  isterim aman efendim                Seni özlerim yolun gözlerim - yardım  isterim aman efendim   Bir gülüşü var Resul dedesi- Bir kokusu var güller töresi Bir namazı var ceddi örneği- Elinde gelir buket demeti İzinde  olan onun gözdesi- Sözünde duran onun çiçeği Kuran sünnete bağlı sözleri - Ehli sünnete bağlı işleri                                                                                                           Söz – Müzik                                                                                                       Serkan YILMAZ
İlçemizde yeni eser çalışmalarına devam eden müzik öğretmeni Serkan YILMAZ ‘ın  son çalışması Tasavvufi ilahi eseri yayında.

      Öğretmenimiz ’’ Ehli beyitten gelen gerçek seyyid ve evliyalara olan sevgi ,saygı , muhabbeti içeren eserini, seydişehir  ilçemizin kurucusu ,seyyid Harun veli hz (k.s) nezdinde tüm gerçek seyyid,evliya ve alimlere  ithaf ettiğini  belirterek ,eserin hayırlara vesile olmasını diler ,emeği  geçenlere teşekkür ederim’’ dedi.            

       İlçemizde kendi eserleri ile  DEĞERLERİMİZ  2 adlı hatıra albümü çalışmasına devam eden bestekar,  yerel sanatçımız Serkan YILMAZ ‘a ,ilçemize ve ülkemize  yeni eserler  kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder ,başarılarının devamını dileriz.

   

 

ESER SÖZLERİ

 

                    AMAN EFENDİM

 

Bir gelişi var zaman ötesi –  Sözleri var bir gönle giresi

Bir camisi  var  güzel görmeli –  Cemaati var sükut edebi

Yolunda olan onun neferi -  Duasın alan olur nefesi

Gözleri bakar deryalar gibi -  Bir nazarı var kalbi delesi

 

Seni özlerim yolun gözlerim – dua  isterim aman efendim               

Seni özlerim yolun gözlerim - yardım  isterim aman efendim

 

Bir gülüşü var Resul dedesi- Bir kokusu var güller töresi

Bir namazı var ceddi örneği- Elinde gelir buket demeti

İzinde  olan onun gözdesi- Sözünde duran onun çiçeği

Kuran sünnete bağlı sözleri - Ehli sünnete bağlı işleri

 

                                                                                                        Söz – Müzik

                                                                                                      Serkan YILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.