sçim

Şimdi Gezmek Daha Eğlenceli

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2021 - 12:36, Güncelleme: 03.11.2021 - 12:36
 

Şimdi Gezmek Daha Eğlenceli

Hemşehrimiz öğretmen Olcay Uysal'ın oğlu Kürşat Uysal, Konya merkezde "Tatil Treni Turizm" isimli şirket açtı.

Kürşat uysal yeni açtığı turizm şilrketi ile ilgili şu bilgileri verdi.     Tatil Treni Turizm Konya merkezde hizmet vermektedir. Kültür turları, lezzet turları, doğa turları, sağlık turları, uçak bileti satışı ve otel rezervasyonları gibi birçok alanda müşterilerine imkanlar sunmakta. Ayrıca festivaller, toplantılar, sanatçı organizasyonları, eğlenceler ve her türlü etkinlikte Tatil Treni Turizm aracılığı ile hemşerilerimize ulaşmakta.         Tatil Treni Turizm saydığımız hizmetleri ilçelerimize de ulaştırmak istiyor. Yeterli sayıyı bulduktan sonra her ilçemizin ayağına turları getirmeyi amaçlıyor. Böylece Konya ve ilçeleri de Tatil Treni Turizm’den hizmet alabilecekler.         Tatil Treni Turizm firma yetkili müdürü Kürşat Uysal; ‘Konya’nın her ilçesinde yaşayan, tatil yapmak isteyen, hemşerilerimizi mutlu etmek için Konya merkezde sunduğumuz hizmetleri ilçelere de taşıdıklarını söyledi.’ İletişim kurmak için bir telefon kadar yakın olduklarını, rahatlıkla kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Tatil Treni Turizm ile gezmek çok daha kolay diyerek iletişim numaraları ve sayfalarını bizimle paylaşarak bütün hemşerilerimize çağrıda bulundu. Daha detaylı bilgi almak için iletişim sayfalarından 7/24 Tatil Treni Turizm’e ulaşabilirsiniz. İnstagram: tatiltreniturizm Facebook: Tatil Treni Turizm Telefon: 0 332 410 72 64           0 507 345 17 69           0 545 397 94 69
Hemşehrimiz öğretmen Olcay Uysal'ın oğlu Kürşat Uysal, Konya merkezde "Tatil Treni Turizm" isimli şirket açtı.

Kürşat uysal yeni açtığı turizm şilrketi ile ilgili şu bilgileri verdi. 

   Tatil Treni Turizm Konya merkezde hizmet vermektedir. Kültür turları, lezzet turları, doğa turları, sağlık turları, uçak bileti satışı ve otel rezervasyonları gibi birçok alanda müşterilerine imkanlar sunmakta. Ayrıca festivaller, toplantılar, sanatçı organizasyonları, eğlenceler ve her türlü etkinlikte Tatil Treni Turizm aracılığı ile hemşerilerimize ulaşmakta.

        Tatil Treni Turizm saydığımız hizmetleri ilçelerimize de ulaştırmak istiyor. Yeterli sayıyı bulduktan sonra her ilçemizin ayağına turları getirmeyi amaçlıyor. Böylece Konya ve ilçeleri de Tatil Treni Turizm’den hizmet alabilecekler.

        Tatil Treni Turizm firma yetkili müdürü Kürşat Uysal; ‘Konya’nın her ilçesinde yaşayan, tatil yapmak isteyen, hemşerilerimizi mutlu etmek için Konya merkezde sunduğumuz hizmetleri ilçelere de taşıdıklarını söyledi.’ İletişim kurmak için bir telefon kadar yakın olduklarını, rahatlıkla kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Tatil Treni Turizm ile gezmek çok daha kolay diyerek iletişim numaraları ve sayfalarını bizimle paylaşarak bütün hemşerilerimize çağrıda bulundu. Daha detaylı bilgi almak için iletişim sayfalarından 7/24 Tatil Treni Turizm’e ulaşabilirsiniz.

İnstagram: tatiltreniturizm
Facebook: Tatil Treni Turizm
Telefon: 0 332 410 72 64
          0 507 345 17 69
          0 545 397 94 69

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.