SİS NEDENİYLE ARAÇ REFÜJE ÇARPTI 3 YARALI

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.12.2022 - 10:57, Güncelleme: 19.12.2022 - 10:57
 

SİS NEDENİYLE ARAÇ REFÜJE ÇARPTI 3 YARALI

Seydişehir'de sabah saatlerinde sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sabah saatlerinde, Yunus Emre Akkır (31)  idaresindeki 07 L 9584 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Seydişehir Konya Yolu 18. kilometresi Tol mahallesi yakınlarında yol kenarında bulunan refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç sürücüsü Akkır ile araçta bulunan eşi Gökşin Nur Akkır (30) ile kızı Delfin Akkır (1) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Seydişehir'de sabah saatlerinde sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sabah saatlerinde, Yunus Emre Akkır (31)  idaresindeki 07 L 9584 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Seydişehir Konya Yolu 18. kilometresi Tol mahallesi yakınlarında yol kenarında bulunan refüje çarptı.
Çarpmanın etkisi ile araç sürücüsü Akkır ile araçta bulunan eşi Gökşin Nur Akkır (30) ile kızı Delfin Akkır (1) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.