SON MEKTUP?A YOĞUN İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2015 - 12:26, Güncelleme: 04.06.2015 - 12:26
 

SON MEKTUP?A YOĞUN İLGİ

Seydişehir Belediyesi tarafından Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gösterime sunulan Son Mektup Filmi yoğun ilgi gördü.

Seydişehir’de eğitim öğretim gören ilköğretim, ortaokul, lise,  üniversite öğrencileri ve vatandaşlar için bir hafta gösterime giren film Çanakkale Savaşında yaşananlara ışık tuttu. Son Mektup, Çanakkale Deniz Zaferi hakkındaki harp günlerinde yazılan ve uzun yıllar sonra adresine kavuşan bir mektubun çok duygusal hikayesini anlatıyor. Özhan Eren’in senaryosunu yazdığı ve yapım-yönetimini üstlendiği Son Mektup, Çanakkale savaşını ve savaşın perde arkası duygusal bir dille anlatıyor. Son Mektup'ta Tayyareci Salih Ekrem Yüzbaşı'yı canlandıran Tansel Öngel ve Nihal Hemşire rolündeki Nesrin Cavadzade başrolleri üstleniyor. Seydişehir Belediyesi tarafından Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gösterime giren Son Mektup filmini 7 bin 63 ilk ve ortaöğretim öğrencileri, 490 Üniversite öğrencisi, 2 bin 848 vatandaş olmak üzere toplamda 10 bin 400 kişi izledi.    
Seydişehir Belediyesi tarafından Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gösterime sunulan Son Mektup Filmi yoğun ilgi gördü.

Seydişehir’de eğitim öğretim gören ilköğretim, ortaokul, lise,  üniversite öğrencileri ve vatandaşlar için bir hafta gösterime giren film Çanakkale Savaşında yaşananlara ışık tuttu.

Son Mektup, Çanakkale Deniz Zaferi hakkındaki harp günlerinde yazılan ve uzun yıllar sonra adresine kavuşan bir mektubun çok duygusal hikayesini anlatıyor.

Özhan Eren’in senaryosunu yazdığı ve yapım-yönetimini üstlendiği Son Mektup, Çanakkale savaşını ve savaşın perde arkası duygusal bir dille anlatıyor. Son Mektup'ta Tayyareci Salih Ekrem Yüzbaşı'yı canlandıran Tansel Öngel ve Nihal Hemşire rolündeki Nesrin Cavadzade başrolleri üstleniyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gösterime giren Son Mektup filmini 7 bin 63 ilk ve ortaöğretim öğrencileri, 490 Üniversite öğrencisi, 2 bin 848 vatandaş olmak üzere toplamda 10 bin 400 kişi izledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.