SÖYLENTİLER VELİLERİ AYAĞA KALDIRDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 01:58, Güncelleme: 27.04.2018 - 01:58
 

SÖYLENTİLER VELİLERİ AYAĞA KALDIRDI

Seydişehir Anadolu Lisesi’nin kapatılacağı söylentileri üzerine okul bahçesinde toplanan veliler okulun kapatılmamasını istedi.

Yetkililer ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve söylentiler yeni sisteme geçişten kaynaklandığını belirterek; “İlçemizde 4 tane Anadolu Lisesi var. Bu Anadolu Liseleri tam öğrenci kapasitesi ile eğitim vermiyor. Mahmut Esat Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Seyitharun Anadolu Lisesi ve Seydişehir Anadolu Lisesi olarak ilçemizde bulunan bu Anadolu Liseleri’nin rantabl olarak nasıl değerlendirilebilir konusu gündeme geldi. Bu asılsız söylentiler bu düşüncelerden dolayı oluşuyor” dediler. İlçe Milli Eğitim yetkilileri şu anda Seydişehir Anadolu Lisesi’nin kapatılmasıyla ilgili hiçbir karar ve düşüncenin de bulunmadığını belirttiler.
Seydişehir Anadolu Lisesi’nin kapatılacağı söylentileri üzerine okul bahçesinde toplanan veliler okulun kapatılmamasını istedi.

Yetkililer ise böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve söylentiler yeni sisteme geçişten kaynaklandığını belirterek; “İlçemizde 4 tane Anadolu Lisesi var. Bu Anadolu Liseleri tam öğrenci kapasitesi ile eğitim vermiyor. Mahmut Esat Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Seyitharun Anadolu Lisesi ve Seydişehir Anadolu Lisesi olarak ilçemizde bulunan bu Anadolu Liseleri’nin rantabl olarak nasıl değerlendirilebilir konusu gündeme geldi. Bu asılsız söylentiler bu düşüncelerden dolayı oluşuyor” dediler.

İlçe Milli Eğitim yetkilileri şu anda Seydişehir Anadolu Lisesi’nin kapatılmasıyla ilgili hiçbir karar ve düşüncenin de bulunmadığını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.