STK ÖRGÜTLERİNDEN KUDÜS İÇİN ABD’YE TEPKİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2017 - 07:10, Güncelleme: 07.12.2017 - 07:10
 

STK ÖRGÜTLERİNDEN KUDÜS İÇİN ABD’YE TEPKİ

Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri platformu Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti yapma kararını kınadı.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Kudüs’ün başkent ilan edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. STK örgüt temsilcileri, siyasi parti temsilcilerinin katıldığı Muallimhane camii önünde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarını ve Amerikan büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarını basın açıklaması yaparak kınadılar. STK örgüt temsilcileri adına Seydişehir Anadolu Gençlik Derneği başkanı Mehmet Aras basın açıklamasına, “burada bulunan ve Siyonist işgalcilerin zulmüne karşı koyan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun” diyerek başladı. Siyonist işgalci İsrail ve ABD’nin kanlı Kudüs planına dur demek için toplandıklarını belirten başkan Mehmet Aras, Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de, İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacaktır. ABD, Afganistan’dan, Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir” dedi. Yapılması gerekenin İslam ülkeleri ve tüm mazlum haklarının birlikte hareket etmesi olduğu belirtilen basın açıklamasında, “OTURMAK, BEKLEMEK ARTIK YETER AYAĞA KALK KUDÜS İSLAM’INDIR” anlayışı ile gayret gösterilmesi istendi.
Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri platformu Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti yapma kararını kınadı.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de Kudüs’ün başkent ilan edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

STK örgüt temsilcileri, siyasi parti temsilcilerinin katıldığı Muallimhane camii önünde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacaklarını ve Amerikan büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacaklarını basın açıklaması yaparak kınadılar.

STK örgüt temsilcileri adına Seydişehir Anadolu Gençlik Derneği başkanı Mehmet Aras basın açıklamasına, “burada bulunan ve Siyonist işgalcilerin zulmüne karşı koyan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun” diyerek başladı.

Siyonist işgalci İsrail ve ABD’nin kanlı Kudüs planına dur demek için toplandıklarını belirten başkan Mehmet Aras, Kudüs’le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarruf ABD’yi de, İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacaktır. ABD, Afganistan’dan, Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir” dedi.

Yapılması gerekenin İslam ülkeleri ve tüm mazlum haklarının birlikte hareket etmesi olduğu belirtilen basın açıklamasında, “OTURMAK, BEKLEMEK ARTIK YETER AYAĞA KALK KUDÜS İSLAM’INDIR” anlayışı ile gayret gösterilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.