SÜT ÜRETCİLERİNE DAMIZLIK DÜVE DAĞITILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2015 - 07:14, Güncelleme: 23.07.2015 - 07:14
 

SÜT ÜRETCİLERİNE DAMIZLIK DÜVE DAĞITILDI

Mayıs 2015 tarihinde, Seydişehir Süt Üreticileri Birliği ve Ziraat bankası ile imzalanan protokol gerçekleşmeye başladı.

Süt Üreticileri Birliği üyelerine 7 yıl vadeli % 50 sübvansiyonlu damızlık gebe düve temininin ilk 130 adedinin üreticilerle dağıtımı yapıldı. Yıl sonuna kadar 750-1000adet gebe düve dağıtımı yapılarak ilçemizde üretilen mevcut sütün %15 artırılması hedefleniyor. Seydişehir Süt Birliği ve üyelerinin daha hijyenik süt üretmek için gösterdikleri gayret dikkatlerden kaçmıyor. Süt Üreticileri,  özverili çalışmalarından dolayı Seydişehir Süt Birliği üyelerine, Ziraat Bankası personeline ve Gıda Tarım Hayvancılık ilçe müdürlüğüne bu konuda  teşekkür ederek; “Bu protokol süt hayvancılığının ilçemizde daha da gelişmesini sağlayacak.”  şeklinde konuştular.
Mayıs 2015 tarihinde, Seydişehir Süt Üreticileri Birliği ve Ziraat bankası ile imzalanan protokol gerçekleşmeye başladı.

Süt Üreticileri Birliği üyelerine 7 yıl vadeli % 50 sübvansiyonlu damızlık gebe düve temininin ilk 130 adedinin üreticilerle dağıtımı yapıldı.

Yıl sonuna kadar 750-1000adet gebe düve dağıtımı yapılarak ilçemizde üretilen mevcut sütün %15 artırılması hedefleniyor. Seydişehir Süt Birliği ve üyelerinin daha hijyenik süt üretmek için gösterdikleri gayret dikkatlerden kaçmıyor.

Süt Üreticileri,  özverili çalışmalarından dolayı Seydişehir Süt Birliği üyelerine, Ziraat Bankası personeline ve Gıda Tarım Hayvancılık ilçe müdürlüğüne bu konuda  teşekkür ederek; “Bu protokol süt hayvancılığının ilçemizde daha da gelişmesini sağlayacak.”  şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.