TEMA, Cengiz Holding’in Fidan Yardımını Kabul Etmedi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2021 - 09:53, Güncelleme: 10.08.2021 - 09:53
 

TEMA, Cengiz Holding’in Fidan Yardımını Kabul Etmedi

Büyük orman yangınlarında yanan ağaçların yerine yeniden fidan dikilmesi amacıyla Cengiz Holding’in verdiği 500.000 TL bağışı Tema vakfı kabul etmedi.

Ülkemizde son günlerde Manavgat’tan başlayarak ülkenin birçok yerinde meydana gelen orman yangınlarında yanan çok büyük miktarda alanın yeniden ağaçlandırılması için ilçemizdeki ETİ A.Ş.’nin de sahibi Cengiz Holding, 500.000 TL’lik fidan yardımını TEMA vakfının ideolojik maksatla reddettiği edinilen bilgiler arasında. Cengiz Holding birçok noktada çıkan yangınlar sırasında; 2.750 yangın tüpü ve ekipmanı, iki adet 44kVA jeneratör, yanmaz çizme, yanmaz eldiven ve itfaiyeci kıyafetleri gibi ekipman desteği sağlamıştı.
Büyük orman yangınlarında yanan ağaçların yerine yeniden fidan dikilmesi amacıyla Cengiz Holding’in verdiği 500.000 TL bağışı Tema vakfı kabul etmedi.

Ülkemizde son günlerde Manavgat’tan başlayarak ülkenin birçok yerinde meydana gelen orman yangınlarında yanan çok büyük miktarda alanın yeniden ağaçlandırılması için ilçemizdeki ETİ A.Ş.’nin de sahibi Cengiz Holding, 500.000 TL’lik fidan yardımını TEMA vakfının ideolojik maksatla reddettiği edinilen bilgiler arasında.

Cengiz Holding birçok noktada çıkan yangınlar sırasında; 2.750 yangın tüpü ve ekipmanı, iki adet 44kVA jeneratör, yanmaz çizme, yanmaz eldiven ve itfaiyeci kıyafetleri gibi ekipman desteği sağlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.